Acest concurs a expirat în data de 2016-10-18. Vezi concursurile active aici.
Cere un Cheesy Booster cu staif, ca un aristocrat, si poți castiga!

Campania “KFC - Cheesy Booster” este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 20.09.2016 ora 12.00.00 - 17.10.2016 ora 23.59.59 inclusiv, online. 

Pentru ca inscrierea sa fie valabila in vederea participarii la campanie:

  • participantul trebuie sa acceseze pagina www.kfc.ro/cheesybooster si sa se inscrie cu un mesaj de 1p text, care sa infatiseze modul in care comanda un Cheesy Booster;
  • sa completeze datele: nume, prenume, adresa de e-mail, bifa ca este de acord cu Regulamentul campaniei si sa finalizeze inscrierea prin accesarea butonului “Inscrie-te”;

Un participant poate accesa de mai multe ori www.kfc.ro/cheesybooster si se poate inscrie o singura data pe toata durata campaniei.

In cadrul campaniei, premiile oferite constau in:

  • Premii zilnice ce constau in vouchere acordate sub forma de voucher meniu Dublu Cheesy Booster, cate 12 premii pentru fiecare zi a campaniei.
  • 3 fotolii personalizate, insotite de certificatul de garantie oferit de catre producator.

Un participant poate castiga maximum 1 premiu din fiecare categorie, pe toata durata campaniei indiferent de cate inscrieri a efectuat.

Inscrierile care au fost premiate cu vouchere vor fi luate in considerare pentru jurizare. 

Anuntarea castigatorilor se va face online, in sectiunea dedicata castigatorilor pe site-ul kfc.ro maximum pana la data de 31.10.2016.