Acest concurs a expirat în data de 2016-12-06. Vezi concursurile active aici.
Acasa De Sarbatori.

Concursul se desfășoară în perioada 19 octombrie - 05 decembrie 2016.

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice, care au împlinit vârsta minimă de 18 ani la data începerii concursului, sunt de cetățenie română, stabilite în Italia, care dețin un cont de candidat activ cu CV-ul completat pe platforma BestJobs și au aplicat la un job în Italia prin intermediul platformei în perioada desfășurării concursului. 

Concursul are ca și premii 21 bilete de avion dus-întors, Italia-Romania, destinate câștigătorilor (fără a include și aparținătorii). Fiecare bilet de avion este dus-întors, la clasa economic, nu include bagaj de cală sau alte opțiuni și va fi rezervat în perioada 21 Decembrie – 03 Ianuarie 2017, pe unul din aeroporturile din Italia (Roma, Milano, Bologna), respectiv România (București, Cluj, Timișoara, Iași). Premiul nu include și transportul câștigătorului de la domiciliul acestuia și până la aeroport în Italia și nici transportul de la aeroportul din România până la locul vizitat, precum nici alte costuri legate de călătorie (ex. cazare, mâncare, asigurare medicală, etc.).

Desemnarea săptămânală, la începutul fiecărei săptămâni din perioada 19 octombrie - 05 decembrie 2016 a trei câștigători care au aplicat la un job în săptămâna precedentă.