Acest concurs a expirat în data de 2015-04-15. Vezi concursurile active aici.
Aniversarea visurilor tale.

Concursul "Aniversarea visurilor tale" se va desfăşura în perioada 23.03.2015 – 14.04.2015, inclusiv.

Prin produse participante se vor înţelege produsele Sebium Global 30ml comercializate în farmacii, produsele sunt special semnalizate la raft, au o teacă / manşon cu însemnele campaniei “Aniversarea visurilor tale” şi sunt înseriate pe interior cu coduri unice.

Concursul se desfăşoară prin intermediul paginii oficiale de Facebook Bioderma România, în aplicaţia de concurs “Aniversarea visurilor tale”, aplicaţie securizată. Înscrierile în concurs se vor face în perioada: 23.03.2015, ora 12.00 – 14.04.2015, ora 18.00.

Pentru a se înscrie în concurs, participanţii trebuie să respecte condiţiile de participare aşa cum sunt detaliate mai jos:

  • a. Să cumpere din farmacii Produsele participante la Campanie.
  • b. Să păstreze pe toată durata campaniei dovada achiziţiei: bonul fiscal sau factura de achiziţie şi ambalajul Produsului participant cu codul unic.
  • c. Să deţină un cont valid pe Facebook, să fie deja sau să devină prin intermediul acestui concurs fan al paginii Bioderma România pe Facebook.
  • d. Să acceseze aplicaţia de Concurs şi să completeze în mod corect şi complet câmpurile formularului de înscriere. Orice altă înscriere pe pagină, prin mesaj privat ori sub altă formă nu va fi luată în considerare.

După completarea formularului de Concurs, participantul va primi mesaj automat pentru înscrierea sa în concurs. Mesajul poate fi câştigător pentru unul dintre premiile instant sau poate fi necâştigător în această etapă, situaţie în care participantul va fi înscris în mod automat în lista participanţilor care vor intra în tragerea la sorţi de la finalul campaniei pentru unul din marile premii.

Un participant se va putea înscrie de mai multe ori pe perioada campaniei, fără a fi limitat ca număr de înscrieri, dar este obligatoriu să deţină coduri valide ale Produselor Participante. La o înscriere se va folosi un singur cod, aferent unui Produs Participant. Înscrierea unui cod unic de mai multe ori nu va fi posibilă datorită setărilor de securitate ale aplicaţiei.

În cadrul acestui concurs vor fi oferite 202 premii, după cum urmează:

  • 200 x kit antiacnee: Sebium Global şi Sebium Gel Spumant 200ml , oferite pe toată perioada concursului.
  • 2 x voucher de 1.000 euro, oferite prin tragere la sorţi la finalul concursului, în data de 15.04.2015. Cele 2 mari premii vor fi oferite în lei, valoarea acestora va fi calculată la cursul euro-leu comunicat de BNR în ziua efectuării transferului bancar.

Desemnarea câştigătorilor se va face în 2 moduri, fiecare mod fiind asociat unuia dintre tipurile premiilor oferite în prezenta campanie.

  • a. Premiile instant, în număr de 200, vor fi oferite pe baza unui algoritm aleatoriu electronic securizat, pe toată perioada campaniei, până când se vor epuiza. După înscrierea datelor complete şi corecte în formularul de concurs şi a codului unic, participantul va primi mesaj instant în care va fi anunţat dacă a câştigat unul din cele 200 de premii instant. În cazul în care nu câştigă unul dintre cele 200 de premii instant, participantul va primi mesaj că a fost înscris în lista pentru tragerea la sorţi organizată la finalul campaniei. Numele câştigătorilor premiilor instant vor fi publicate în aplicaţie, în pagina Câştigători, pe toată durata campaniei. 
  • b. Cele 2 mari premii vor fi oferite la finalul campaniei printr-un sistem aleatoriu securizat de tipul tragere la sorţi, extragerea va fi efectuată din lista tuturor participanţilor înscrişi pe perioada campaniei cu un cod unic valid. Extragerea pentru cele 2 mari premii ale campaniei, organizată în data de 15.04.2015,va fi filmată, iar clipul extragerii va fi publicat împreună cu numele extrase şi cu detalii pentru validarea câştigurilor.