Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga premii cu Orange TV Go.

Promotia ”Castiga premii cu Orange TV Go” se desfasoara in perioada 10 decembrie 2015, incepand cu ora 0:00:00, si se va incheia pe 31 ianuarie 2016, ora 23:59:59.

La promotie poate participa orice utilizator activ al organizatorului care are un cont online activ in aplicatia Contul meu, cu varsta peste 18 ani, si care are capacitate deplina de exercitiu.

Crearea unui cont online pentru aplicatia Contul meu se poate face pe www.orange.ro/contul-meu, indiferent daca utilizatorul este sau nu client Orange.

Pentru a participa la promotie, un participant trebuie sa acceseze in luna decembrie 2015 unul din canalele lineare Extreme Sports, JimJam, Sundance sau in luna ianuarie 2016 unul din canalele lineare Outdoor HD sau Film Café, cel putin o data in perioada de desfasurarea a promotiei, fie pe tvgo.orange.ro, fie din aplicatia dedicata pentru smartphone si tableta Orange TV Go, disponibila in Play Store si App Store.

Accesarea canalelor lineare Extreme Sports, JimJam, Sundance este gratuita in luna decembrie 2015, iar a canalelor liniare Outdoor HD si Film Café este gratuita in luna ianuarie 2016. Traficul de internet aferent navigarii pe site-ul tvgo.orange.ro, precum si in aplicatia pentru smartphone si tableta, Orange TV Go, va fi facturat in functie de tariful corespunzator pachetului de date detinut de participant, indiferent de reteaua de date mobile folosita de catre acesta.

Pentru a putea accesa canalele lineare Extreme Sports, JimJam, Sundance, Outdoor HD si Film Café, Participantii trebuie sa aiba un serviciu de date activat (indiferent de furnizorul de internet) si un dispozitiv compatibil cu acest serviciu.

Numele de utilizator al contului online folosit de participant este inregistrat si memorat in sistemul tehnic utilizat de organizator pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Premiile oferite de organizator participantilor desemnati castigatori ai promotiei, in urma tragerii la sorti, sunt dupa cum urmeaza:

  • 2 premii a cate un LED Smart TV 3D Triluminos, Ultra HD 4K, 123 cm, SONY KD-49X8505B
  • 10 premii constand in cate un set continand urmatoarele obiecte: o pereche de casti audio, un MP3 player, un set cu ustensile de barbeque, o cana „Thomas” si un set  „Thomas si prietenii sai”

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor se va realiza in data de 11 februarie 2016, la sediul organizatorului, si se va face prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorului, in fata unei comisii formate din trei persoane desemnate de organizator.