Acest concurs a expirat în data de 2015-04-26. Vezi concursurile active aici.
Be a Black&White Diva!

Campania "Be a Black&White Diva!" se desfasoara in perioada 25 martie 2015 - 25 aprilie 2015.

Utilizatorii care vor accesa sectiunea dedicata concursului de pe site-ul Nivea, se vor putea inscrie astfel:

  • sa acceseze butonul „Participa” si apoi sa se inscrie prin completarea formularului existent cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa e-mail, data nasterii, adresa postala completa asa cum este mentionata in cartea de identitate, si sa bifeze casuta pentru confirmarea/infirmarea acordului de a primi pe viitor informatii de la Nivea.
  • la final, participantul trebuie sa acceseze butonul “Trimite”.

Dupa ce inscrierea este finalizata, participantul este inscris automat in tragerea la sorti de la finalul concursului, din data de 29.04.2015. Vor intra in tragerea la sorti doar participantii care si-au finalizat inscrierea.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda premii prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

  • 100 de seturi de produse constand in Nivea deo Spray Invisible for Black & White Clear  si Nivea deo roll-on Invisible for Black & White Clear;

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti ce va avea loc in data de 29.04.2015, in prezenta unui avocat sau a unui notar public, dintre toti participantii valizi care s-au inscris in Concurs, in perioada 25 martie, ora 13:00 – 25 aprilie 2015, ora 23:59. In cadrul extragerii se vor acorda cele 100 de seturi de produse constand in produsele Nivea deo Spray Invisible for Black & White Clear si Nivea deo roll-on Invisible for Black & White Clear, in valoare unitara de 19,86 RON +TVA.