Acest concurs a expirat în data de 2016-10-13. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga unul din cele 10 seturi Le Petit Marseillais®, gama Éclat Couleur

Părul tău vopsit are nevoie de hidratare și protecție, de aceea, Le Petit Marseillais® a creat gama de îngrijire Éclat Couleur – şampon, balsam de păr şi mască de păr, cu pulpă de rodie şi uleiul prețios de argan. Această rețetă de frumuseţe ce combină două ingrediente scăldate de soarele mediteranean îți va lăsa părul mătăsos și luminos, iar culoarea, strălucitoare.

Noua gamă de îngrijire a părului vopsit de la Le Petit Marseillais® protejează strălucirea culorilor datorită beneficiilor sale de hidratare puternică, iar cele trei cerinţe esenţiale ale părului vopsit sunt îndeplinite: culoare strălucitoare, intensitatea culorii menţinută pentru mai mult timp şi hrănirea firului de păr, toate acestea fiind completate de parfumul oriental de fructe al gamei.

Rodia este o sursă foarte bună de vitamine (A, B, C, E), acid folic, potasiu și antioxidanți-polifenoli, cu numeroase beneficii pentru frumuseţe. Unele dintre proprietăţile sale generale pentru sănătate sunt: bun antioxidant, antibacterian, antiinflamator şi ajută la protejarea împotriva bolilor cum ar fi diabetul, obezitatea sau cancerul. În mod special pentru piele, aceasta luptă împotriva radicalilor liberi proveniţi în urma poluării, o protejează de agresiunea factorilor externi precum razele UV şi are efect regenerator, ceea ce transformă fructul într-un bun tratament anti-îmbătrânire. Sucul de rodie fixează pigmentul de culoare în keratina firului de păr vopsit. În fapt, rodia este un simbol al fertilităţii, al prosperităţii şi al reîntineririi.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai des folosite ingrediente pentru îngrijirea părului. În domeniul cosmetic, este produs cu mare atenţie pentru a-i fi păstrate beneficiile antioxidante, hidratante şi de reparare. Datorită proprietăţilor sale, hrăneşte pielea şi firul de păr, previne vergeturile şi îmbătrânirea pielii. Uleiul de argan reîntinereşte şi înfrumuseţează aspectul părului şi hidratează părul uscat şi deteriorat în urma şocurilor termice. Este un lichid preţios nu numai pentru puţinele teritorii unde poate fi găsit, dar şi pentru că este nevoie de 30 de kilograme din fructele sale pentru a obţine o jumătate de litru de ulei.

Răspunde corect la întrebarea "Care este produsul tău preferat din gama Eclat Couleur de la Le Petit Marseillais?" și poţi câștiga unul dintre cele 10 seturi Le Petit Marseillais®, gama Éclat Couleur!

Concursul se desfăşoară în perioada 12 septembrie 2016 – 12 octombrie 2016.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe  site-ul eva.ro  şi să completeze toate câmpurile din profil.

Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu, conform cerinţelor din pagina dedicată concursului.

Se vor acorda 10 premii, fiecare premiu va conţine 3 produse Le Petit Marseillais - gama Éclat Couleur pentru îngrijirea părului vopsit.

Numele câştigătoarelor vor fi afişate pe site. Pentru a intra în posesia premiului, te rugăm să ne trimiţi un e-mail cu numele tău, copie după cartea de identitate, numărul de telefon şi adresa completă, la adresa  concurs@eva.ro , specificând care este premiul câştigat şi data afişării pe site.

Extragerea câştigătorilor va fi în data de 12 octombrie 2016.