Acest concurs a expirat în data de 2015-07-28. Vezi concursurile active aici.
Coafurile tale de vara nu au fost niciodata mai simplu de realizat!

Coafurile tale de vara nu au fost niciodata mai simplu de realizat! Cu Rowenta for Elite Liss & Curl SF4412 obtii rapid un par drept si stralucitor sau cele mai seducatoare bucle. Bucle si par drept realizate de acelasi aparat de styling? Da, se poate cu Rowenta for Elite Liss & Curl, care dispune de un sistem 2 in 1, plăci fine cu margini rotunjite, pentru o indreptare perfecta sau bucle definite.

Parul tau are nevoie de ingrijire delicata, de aceea Rowenta a creat aceasta placa de par cu 11 nivele de temperatura, , adaptate fiecarui tip de par , usor de selectat datorita ecranului LCD. Placa poate ajunge la temperatura maxima de 230 ⁰C, ca sa realizezi usor si sigur cele mai drepte suvite sau cele mai glam bucle. In 30 de secunde placa ajunge la temperatura dorita, pentru ca tu sa ai timp sa te rasfeti cu cea mai in voga coafura a momentului, realizata cu Rowenta for Elite Liss & Curl SF4412. 

Pentru ca rezultatul sa fie cu adevarat perfect, dispozitivul dispune de un invelis Ultrastralucire Nano Ceramic, care protejeaza parul in timpul coafarii, dar ii ofera si stralucire de invidiat.

Participa la concurs in perioada 1 - 27 iulie 2015, raspunde corect la intrebarea "In cate secunde placa Rowenta for Elite Liss & Curl ajunge la temperatura dorita?" si castiga una dintre cele trei placi 2 in 1 Rowenta for Elite Liss & Curl!