Acest concurs a expirat în data de 2017-02-21. Vezi concursurile active aici.
Castiga 3 premii fabuloase oferite de BaByliss Paris!

Liss Brush 3D este peria minune care descurca parul, il piaptana si il indreapta in acelasi timp, iar una dintre ele poate fi a ta! Cum? Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si zi-ne 3 motive pentru care iti doresti sa ai un #pardrept. Vei intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre premii.

Specialistii BaByliss Paris prezinta o noua inovatie in aranjarea parului, peria electrica pentru indreptarea parului, Liss Brush 3D.

Peria beneficiaza de o combinatie unica de 126 de peri pentru o indreptare rapida, usoara, ce ofera parului elasticitate si luciu natural. Secretul consta in cele trei tipuri de peri care ridica firele de par de la radacina pentru a aplica bland caldura pe fiecare suvita in parte. Perii din plastic, de 34 de mm, separa suvitele, cei din silicon, de 42 de mm, descurca parul, iar perii cu invelis ceramic, de 50 de mm, confera un par perfect drept, timp indelungat.

Uimitoare perie ceramica Liss Brush 3D combina puterea unei placi electrice cu performantele de stilizare ale unei perii pentru rezultate fabuloase in doar cateva minute. Peria beneficiaza de doi generatori de ioni care protejeaza firul de par, ii confera stralucire si impiedica eficient efectul de electrizare al parului.

Peria Liss Brush 3D are un design modern si elegant, este foarte usor de folosit si o poti lua cu tine oriunde.

Acum, orice doamna si domnisoara poate avea rezultate ca in saloanele de specialitate in doar cateva minute, in confortul propriei locuinte cu ajutorul periei Liss Brush 3D de la BaByliss Paris.

Concursul este valabil in perioada 09 – 20 februarie 2017.