Acest concurs a expirat în data de 2015-04-01. Vezi concursurile active aici.
Durex - Valentine`s Day 2015

Campania "Durex - Valentine`s Day 2015" va începe pe data de 01 februarie 2015, ora 9:00 și va dura până pe 31 martie 2015, ora 23:59.

Participanții trebuie să achiziționeze minim un produs Durex și să expedieze numele magazinului și numărul bonului fiscal/facturii fiscale astfel:

  • Prin SMS la 1894: Participanții vor expedia un SMS la 1894 (tarif normal în rețelele Orange, Vodafone, RDS și Telekom) conținând numele magazinului și numărul bonului fiscal/facturii fiscale. SMS-ul poate fi expediat doar din rețelele Vodafone, Orange, RDS și Telekom, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentând exclusiv taxa percepută de către operatorii de telefonie mobilă. Nu se acceptă trimiterea de SMS-uri care conțin alte informații decât cele de mai sus. Participantul va primi un SMS de răspuns care îl va anunța asupra înscrierii sale în campania promoțională. Confirmarea primirii SMS-ului de catre Participant nu certifică faptul că datele incluse în SMS sunt corecte, ci reprezintă doar dovada primirii. (Se vor lua în considerare SMS-uri având următoarea formă: „Auchan Militari 123456”, „Auchan Militari-123456”, „Auchan Militari: 123456”, „Auchan Militari 123456”, "Emag 123456", "Farmacia Online 12345"). Mesajul de confirmare a înscrierii în promoţie este: Felicitări! Ai participat la campania Durex- Valentine’s Day 2015. Păstrează bonul fiscal/factura fiscala pentru validare și poţi câştiga cel mai tare premiu!
  • Online prin intermediul aplicatiei de facebook pe pagina de Facebook Durex Romania. Participanții vor completa toate datele solicitate la inscrierea in Aplicatie, conținând in mod obligatoriu numele magazinului și numărul bonului fiscal/facturii fiscale cu care au realizat achizitia. Participantii au posibilitatea de a accesa si sectiunea „Joaca-te si Castiga” prin apasarea butonului „Intra in joc” in cadrul Aplicatiei pentru castigarea de participari suplimentare la tragerea la sorti, participari validate doar in momentul inscrierii a cel putin unui bon fiscal/factura fiscala, conform: Daca un Participant reuseste sa completeze jocul sub timpul stabilit (30 de secunde) acesta va castiga automat 3 participari in tragerea la sorti si va avea posibilitatea:

Fiecare bon/factura inscris/a in Aplicatie in conformitate cu sectiunea 7.3.2 din Regulament ii va aduce Participantului 1 participare valida in tagerea la sorti.

Pentru a putea participa la tragerea la sorti un Participant trebuie sa aiba cel putin un bon/factura valid/a inscris in Aplicatie.

În cadrul Campaniei se vor acorda următoarele premii:

  • 10 premii, fiecare premiu constând în 1 plimbare cu balonul in proximitatea municipiului Bucuresti, pentru două persoane.

Fiecare premiu este în valoare de minim 2498 lei + TVA (calcule efectuate la un curs mediu de 4.5 lei/euro) şi include:

  • Plimbare cu balonul de 2 persoane in proximitatea Bucurestiului.
  • Transport tur si retur pana la locatia unde se realizeaza zborurile.
  • Excursiile se acordă în intervalul 1 mai 2015 – 31 august 2015.

Premiile se acordă prin tragere la sorți și se vor extrage după finalizarea Campaniei. În data de 15 aprilie 2015, la adresa str. Constantin Marinescu nr. 33B, sector 6, București, în prezența unei comisii formată din 3 (trei) membri, va avea loc extragerea Câștigătorilor. Se va organiza o listă cu toți cei înscriși în Campanie, ordonați în funcție de data la care s-au înscris în Campanie, iar fiecărui Participant îi va fi atribuit un număr de ordine. Desemnarea Câștigătorilor se va face prin tragere la sorți, respectând garantarea principiului hazardului, prin intermediul site-ului random.org. Vor fi luați în considerare toți Participanții care au fost validați. În total, se vor acorda 10 premii, constând în 10 zboruri cu balonul cu aer cald de 2 persoane.