Acest concurs a expirat în data de 2016-10-29. Vezi concursurile active aici.
Europa FM si UNIQA Asigurari de Viata sustin alegerile sanatoase.

Competitia intitulata „Europa FM si UNIQA Asigurari de Viata sustin alegerile sanatoase” se desfasoara in perioada 17 octombrie 2016 – 28 octombrie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in emisiunea Europa Express, de luni pana vineri, cate un concurs pe zi in intervalul orar 11.00 – 12.00 AM.

La concursul intitulat “Europa FM si UNIQA Asigurari de Viata sustin alegerile sanatoase” poate participa orice persoana fizica, care a implinit varsta de 18 ani si care face dovada domiciliului sau rezidentei in Romania. 

Pentru a putea participa la concurs, ascultatorii Europa FM trebuie sa trimita SMS la numarul 1769 (SMS cu tarif normal, valabil in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom) cu textul “SANATATE” urmat de raspunsul la intrebarea “Tu ce faci ASTAZI pentru sanatatea ta?”

Sunt inscrisi in concurs doar participantii care au trimis SMS-uri valide ce au fost receptionate in baza de date a concursului. Zilnic, animatorul Europa FM alege aleator cu ajutorul softului de emisie, un SMS valid, dintre cele receptionate de catre Europa FM pana la momentul concursului respectiv. Expeditorul mesajului respectiv este sunat in direct si premiat cu premiul zilnic al campaniei. Daca ascultatorul respectiv nu raspunde la telefon, acesta este declarat necastigator iar DJ-ul va alege un alt SMS dintre cele valide, tot cu ajutorul softului de emisie. Expeditorul acestui mesaj va fi sunat in direct in emisiune si premiat cu premiul zilnic al campaniei.

Participantii au sansa sa castige cate o bicicleta la fiecare extragere, pentru a-i ajuta sa se mentina in forma in fiecare zi.

In perioada 17 – 28 octombrie 2016, se va organiza maxim un concurs pe zi, de luni pana vineri, premiul zilnic constand intr-o bicicleta de oras, modelul Fixie DHS 2895, Urban/Fixie. 

In cadrul concursului se acorda 10 premii, fiecare dintre ele constand intr-o bicicleta de oras, modelul Fixie DHS 2895, Urban/Fixie.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant al organizatorului, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.

Ascultatorii care participa o data la concurs si castiga unul dintre premiile mai sus mentionate, nu mai au dreptul sa participe la aceasta campanie dupa momentul castigarii premiului.