Acest concurs a expirat în data de 2014-10-31. Vezi concursurile active aici.
Sezonul cadourilor incepe mai devreme!

Sezonul cadourilor începe mai devreme! În cadrul tombolei din luna octombrie ai șansa de a câștiga una din cele 80 de mese festive!

Cum intri in concurs - Calendarul acțiunii:

  • 1 - 14 octombrie 2014: Fă-ţi cumpărăturile la Kaufland și, pentru un bon fiscal de minim 20 de lei (inclusiv TVA), primești un talon de participare. Taloanele pentru înscrierea la tombola din luna octombrie se distribuie exclusiv în această perioadă.
  • 1 - 21 octombrie 2014: Completează talonul de participare cu datele personale și depune-l în urna special amenajată din magazinele noastre.
  • 28 - 30 octombrie 2014: Ține pumnii strânși pentru că se efectuează extragerile! Desemnarea câștigătorilor se va face exclusiv prin tragere la sorți.

Extragerile castigatorilor pentru perioada 01 octombrie - 21 octombrie 2014 vor avea loc in perioada 28 - 30 octombrie 2014.

Premiile care se vor extrage in perioada mentionata mai sus, sunt impartite in 3 categorii:

  • Premii mari: Premii alocate acestei categorii sunt reprezentate de 80 de mese festive. Prin masă festivă nu se înțelege un serviciu de alimentație publică, ci un premiu constând în următoarele produse, care au ca destinație finală utilizarea lor în cadrul unei mese festive pentru aproximativ 12 persoane: set de tacâmuri, set veselă din porțelan, seturi pahare, față de masă, 1 pachet "porc pentru Crăciun".
  • Premii medii: Premiile alocate acestei categorii sunt reprezentate de 800 de Trollere de lungime 61 cm, material superior 100% Poliester, maner telescopic din aluminiu, 2 roti, design interior practic.
  • Premii mici: Premiile alocate acestei categorii sunt reprezentate de 8.000 de Sacose de cumparaturi inscriptionate cu logo-ul Kaufland, din material PP netesut, dimensiuni - 51 cm x 38,5 cm.