Acest concurs a expirat în data de 2015-06-11. Vezi concursurile active aici.
Timisoreana te rasplateste 2015.

Campania promotionala “Timisoreana te rasplateste 2015” va incepe la data de 10.04.2015 si se va incheia la data de 10.06.2015. Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in limita stocului disponibil de produse participante.

Premiile constand in halbe si respectiv pachete de 4 doze de bere Timisoreana vor putea fi revendicate / ridicate din magazinele centre de premiere pana la data de 25.06.2015. Premiile constand in halbe castigate prin introducerea a 10 coduri alfanumerice pe site-ul www.beretimisoreana.ro vor fi validate pana la data de 25.06.2015 ora 23:59 si vor fi trimise castigatorilor in termen de 45 de zile lucratoare de la data validarii acestora.

Marcile si ambalajele participante sunt:

  • Bere Timisoreana de 0.5L – ambalaj cutie (doza)
  • Bere Timisoreana de 0.4L – ambalaj de sticla nereturnabila
  • Bere Timisoreana de 0.5L – ambalaj de sticla returnabila
  • Bere Timisoreana de 1L – ambalaj PET
  • Bere Timisoreana de 2L – ambalaj PET
  • Bere Timisoreana de 2.5L – ambalaj PET

Participantii la aceasta campanie promotionala se pot inscrie si pot castiga premii in limita stocului disponibil prin una dintre urmatoarele 2 modalitati:

  1. Offline prin verificarea daca au castigat un premiu observand mesajele inscriptionate sub capacele / cheitele produselor participante, ambalate la cutie (doza), sticla returnabila / nereturnabila sau ambalaje PET in perioada promotionala;
  2. Online prin inscrierea codurilor (codul este format din 7 caractere alfanumerice) inscriptionate sub capacele produselor in ambalaje de sticla nereturnabila sau returnabila pe www.beretimisoreana.ro.

Sub fiecare capac de PET sau cheita de doza pentru produsele participante la promotie exista unul dintre mesajele:

  • “Halba” – in acest caz cumparatorul a castigat un premiu constand intr-o halba de sticla Timisoareana, cu volum de 300 ml, dezvolatata special pentru aceasta campanie promotionala;
  • “Bere” – in acest caz cumparatorul a castigat un pachet de 4 beri Timisoreana la cutie (doza);
  • “Necast” – mesaj necastigator;

Premiile castigate astfel se pot revendica si ridica din centrele de premiere pe baza capacului sau cheitei castigatoare. Capacul sau cheita castigatoare vor putea fi preschimbate in premiul indicat pe acestea, la prezentarea accestora la unul din magazinele comunicate pe www.beretimisoreana.ro sau la 021 207.00.66, apel cu tarif normal. In magazinele centre de premiere, revendicarea si ridicarea premiilor se poate face pana la data de 25 iunie 2015.

Sub fiecare capac de sticla returnabila/ nereturnabila exista unul dintre mesajele:

  • “Halba” – in acest caz cumparatorul a castigat un premiu constand intr-o halba de sticla Timisoareana, cu volum de 300ml, dezvoltata special pentru aceasta campanie promotionala;
  • “Bere” – in acest caz cumparatorul a castigat un pachet de 4 beri Timisoreana la cutie (doza);
  • Cod unic format din 7 caractere alfanumerice;

Daca participantul gaseste un cod promotional alfanumeric unic sub capacele de sticle nereturnabile / returnabile acesta il poate inscrie pe www.beretimisoreana.ro prin completarea unui formular de creare cont disponibil la accesarea website-ului Timisoreana. Acest formular va fi completat de catre participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume, prenume, data nasterii, numarul de telefon, adresa e-mail, adresa de livrare a premiului si o parola pe care si-o poate seta singur, cod de securitate de verificare a utilizatorului uman, si bifarea optiunii de luare la cunostinta a prevederilor Regulamentului Campaniei si prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile prezente in Regulament. Pentru validarea contului, participantul va trebui sa acceseze link-ul unic primit pe adresa de email indicata. Dupa crearea si validarea contului, participantul poate inscrie codurile prin accesarea website-ului www.beretimisoreana.ro, introducerea codului promotional si a codului de securitate de verificare a utilizatorului uman. Organizatorul va genera automat, in sistem electronic, pe site-ul www.beretimisoreana.ro un cont aferent fiecarei adrese de email utilizate sau mentionate prin modalitatile de participare indicate. Acest cont va cumula toate codurile transmise de catre participantul respectiv, indiferent daca acestea sunt valide sau nu. Codurile alfanumerice sunt unice, pot fi inscrise o singura data de un singur participant. Inscrierea in mod repetat a unui cod alfanumeric de catre un participant atrage automat invalidarea lui dupa prima inscriere. Odata inscris pe www.beretimisoreana.ro de catre un participant, un cod alfanumeric nu va mai putea fi inscris din nou de acelasi sau de alti participanti.

La fiecare 10 coduri valide cumulate in cont un participant va putea castiga garantat o halba de bere, in limita stocului diponibil. Un participant poate castiga un numar maxim de 5 premii garantate constand in halba pe toata perioada campaniei.

Codurile se pot inscrie pe site-ul www.beretimisoreana.ro pana la data de 25 iunie 2015; participantii validati drept castigatori pana la data de 25 iunie 2015, ora 23:59 vor primi prin curier premiul in termen de 45 de zile lucratoare de la momentul validarii.

In cadrul acestei campanii vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 500.000 premii fiecare constand in cate o halba de bere.
  • 375.000 de premii fiecare constand in cate un pachet de cate 4 doze Timisoreana.
  • 20.000 de premii oferite online prin participarea pe www.beretimisoreana.ro, fiecare constand in cate o halba de bere.

Magazinele participante la promotie, de unde castigatorii premiilor de sub capace/cheite isi pot ridica premiile constand in halbe si pachete de 4 doze Timisoreana se pot afla apeland linia informativa a promotiei (021 207.00.66) sau consultand website-ul www.beretimisoreana.ro. Linia informativa a campaniei, 021 207.00.66, apel cu tarif normal, cu functionare de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 18:00 (cu exceptia sarbatorilor legale) va putea fi apelata incepand cu data de 10 aprilie 2015 pana la data de 25 iunie 2015 inclusiv.

In fiecare locatie unde in schimbul capacului castigator/cheitei castigatoare  se poate ridica premiul se va intocmi un borderou cu datele complete de identificare ale fiecarui castigator (nume, prenume, data nasterii, numar de telefon, acordul/refuzul privind prelucrarea datelor in conditiile prevazute de Regulament.) si semnatura de primire.

Participantii care au inscris coduri pe site-ul www.beretimisoreana.ro si au fost desemnati castigatori prin cumularea a minim 10 coduri valide, nu vor mai fi contactati de catre organizator, ci li se va expedia automat premiul, printr-un curier privat,  la adresa indicata si confirmata in formularul de inscriere online in termen de 45 de zile lucratoare de la desemnarea participantului ca si castigator.