Acest concurs a expirat în data de 2016-06-17. Vezi concursurile active aici.
Bine ai venit in ferma HiPP, cea mai vesela ferma pentru cei mici ... si cei mari!

Campania "Descopera ferma HiPP" va incepe pe data de 18 aprilie 2016 si va dura pana pe 16 iunie 2016.

Produsele participante pe care sunt aplicate stickerele sunt urmatoarele:  HiPP Meniuri cu carne si legume 220 g (din a 8-a si a 12-a luna), HiPP Duet de fructe 160 g (din a 7-a luna), HiPP Primul biscuit al copilului 150 g (de la 6 luni), HiPP Biscuiti cu mar pentru copii 150 g (intre 1-3 ani).

Produsele participante la campanie sunt disponibile ln lanturi le de magazine Auchan, Carrefour, Cora, DM Drogerie Markt, Kaufland precum si pe magazinul online eMAG.

Pentru a putea participa la tragerea la sorti, participatii trebuie sa colectioneze minimum 3 si maximum 8 stickere diferite (oaie, cal, vitel, pui, rata, morcov, mar si para) aflate pe capacul produselor mentionate mai sus.

Participantii care colectioneaza minimum 3 stickere diferite vor intra in concurs doar pentru castigarea unui premiu zilnic.

Partici pantii care colectioneaza toate cele 8 stickere diferite participa in concurs atat la tragerile la sorti pentru castigarea unui premiu zilnic, cat si la tagerea la sorti pentru castigarea unuia dintre premiile mari.

Pentru a participa in mod valabil la concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Colectionare stickere - Participantii pot colectiona cele 8 stickere diferite aflate pe capacul produselor participante la campaniei. Nu se accepta dublarea nici unui sticker din cele mentionate anterior. Toate cele 8 stickere mentionate mai sus se vor lipi pe harta de concurs care se poate procura din urmatoarele surse: 
    • se poate descarca din aplicatia de concurs regasita pe pagina de Facebook HiPP Romania, ln format A4, avand urmatoarele dimensiuni: 210 mm x 297 mm;
    • se obtine in mod gratuit achizitionand urmatoarele produse: HiPP 3 Organic Junior Lapte de crestere 500 g (de la 12 luni), HiPP 3 Combiotic Junior Lapte de crestere (de la 1 an), Cereale fructe de padure 250 g (de la 6 luni), Multicereale 200 g (de la 6 luni);
  • Completarea hartii de concurs si inscrierea in concurs - Dupa ce participantii au lipit pe harta de concurs cete 3 sau 8 stickere, li vor face o fotografie care urmeaza sa fie incarcata in aplicatia destinata campaniei, odata cu completarea formularului de lnscriere. Validarea hartii incarcate in aplicatie se va face in mod  automatizat si va fi insotita de urmatorul mesaj: "Inscriere finalizata cu succes". Validarea presupune verificarea existentei numarului minim de stickere solicitat pentru participare la concurs. Dupa aprobarea in sistem, harta va fi afisata in galeria aplicatiei.

ln cadrul campaniei vor fi acordate doua tipuri de premii:

  • Premii zilnice - cate 1 premiu zilnic pentru fiecare zi calendaristica de campanie (60 de premii pentru toata perioada campaniei), reprezentand cate un cos care va contine urmatoarele produse: Gel de dus 400 ml; servetele umede (x56 buc) + cutie pastrare servetele; Joc de memorie; Biscuiti cu mar pentru copii 150g; Primul biscuit al copilului 150g; HiPP Suc de mere si struguri 200ml; Piure Duet de Fructe - Piersica, caisa si crema de branza 160g; Piure Mar, Capuni, Banana 90g; Piure Mar, Piersica, Fructe de padure 90g. 
  • Premiile mari - oferite la finalul concursului reprezinta 5 petreceri organizate pentru copii. Valoarea unui premiu este de 2.718 de lei TVA inclus, iar valoarea totala a premiilor mari este de 13.590 lei TVA inclus. 

Pentru premiile zilnice, tragerea la sorti si anuntarea castigatorului vor avea loc in urmatoarea zi calendaristica. Pentru zilele de concurs vineri, sambata si duminica, extragerea si anuntarea castigatorilor va avea loc in fiecare zi de luni a saptamanii. Fiecare premiu consta intr-un cos cu produse HiPP.

Pentru premiile mari, tragerea la sorti si anuntarea castigatorului vor avea loc la finalul campaniei. Desemnarea castigatorilor se va face prin tragere la sorti. Procesul de tragere la sorti este automatizat si se desfasoara prin intermediul site-ului random.org.

Premiile zilnice se vor trimite castigatori lor in termen de 30 de zile calendaristice de la data validararii lor. Premiile mari pot fi acordate catigatorilor in termen de 12 luni de la validarea acestora.