Acest concurs a expirat în data de 2015-11-07. Vezi concursurile active aici.
Pro FM te scoate la tableta.

Concursul se desfasoara in reteaua nationala a postului de radio Pro FM, in perioada cuprinsa intre data de 28.09.2015 si data de 06.11.2015.

Astfel, de Luni pana Vineri, se va desfasura, in intervalul 06:30 – 10.00, o singura sesiune de concurs. Sesiunea de Concurs dureaza 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului, dupa cum se detaliaza mai jos.

Persoana care prezinta emisiunea Pro FM radiodifuzata la momentul in care se organizeaza sesiunea de Concurs va da semnalul de incepere a Concursului si va spune ascultatorilor parola zilei. Din acest moment, Participantii trebuie sa trimita un mesaj SMS la numarul 1872, numar cu tarif normal (respectiv 0.062 Euro, TVA inclus), cu parola zilei.

Vor fi considerate mesaje SMS valabile numai mesajele SMS primite in interiorul sesiunii de Concurs, respectiv in cele 5 minute de la momentul in care se da semnalul de incepere a Concursului si care nu sunt expediate prin linii telefonice cu identitate ascunsa.

Ascultatorii care au trimis primele 2 SMS-uri Valabile primite in timpul acordat Sesiunii de Concurs, care contin parola corecta, vor fi sunati in direct de catre realizatorul emisiunii Pro FM si vor trebui sa raspunda la o serie de cate 5 intrebari diferite, de cultura generala. Ascultatorul care raspunde corect la cele mai multe intrebari din seria celor cinci adresate, va fi declarat castigator al Concursului. In cazul in care ambii participanti raspund corect la toate cele 5 intrebari sau raspund corect la acelasi numar de intrebari, acestia vor mai primi cate o intrebare suplimentara, pana cand unul dintre ei nu va mai raspunde corect. Cel care raspunde corect la cat mai multe intrebari, va fi declarat castigatorul Sesiunii de concurs.

Fiecare Participant declarat castigator al Concursului, care respecta termenii si conditiile Regulamentului, va primi o tableta Vonino Orin QS.

In cadrul Concursului se acorda urmatoarele premii:

  • 30 de tablete Vonino Orin QS