Acest concurs a expirat în data de 2015-04-01. Vezi concursurile active aici.
Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!

Plateste-ti taxele si impozitele pe ghiseul.ro si ai numai de castigat!

Perioada desfasurarii promotiei este 01.01.2015, ora 00:00:01 (ora Romaniei) – 31.03.2015, ora 23:59:59 (ora Romaniei).

Pentru a fi inscrisi la aceasta promotie, participantii trebuie sa acceseze pagina ghiseul.ro, sa se logheze introducand utilizatorul si parola de acces si sa isi plateasca taxele sau impozitele locale aferente Sectorului 3, utilizand orice card Visa.

Intrarea in concurs de face automat, in momentul platii acestor taxe sau impozite cu cardul Visa pe ghiseul.ro, in perioada promotiei.

Pentru ca o inscriere in promotie sa fie valida, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) Plata impozitului sau taxei locale pentru Sectorul 3 sa fie efectuata online pe ghiseul.ro.
  • b) Nu se ia in considerare plata cu cash / bani lichizi direct la casieria primariei, platile efectuate prin intermediul ordinului de plata, platile pe alte site-uri precum si platile efectuate cu alte tipuri de carduri
  • c) Plata sa fie efectuata prin intermediul unui card de debit sau de credit Visa emis in Romania.
  • d) Plata sa fie efectuata de catre o persoana care sa indeplineasca conditiile de participare prevazute in prezentul Regulament.
  • e) Plata sa fie realizata in perioada promotiei, respectiv in intervalul cuprins intre 01.01.2015, ora 00:00:01 (ora Romaniei) – 31.03.2015, ora 23:59:59 (ora Romaniei). Activarile efectuate in afara acestei perioade nu vor fi luate in considerare.

Fiecare plata a impozitelor si taxelor locale efectuata cu un card Visa in perioada promotiei si in acord cu dispozitiile prezentului regulament, reprezinta cate o inscriere in promotie, deci o sansa la tragerea la sorti.

In cadrul acestei promotii se va acorda 3 premii constand fiecare intr-o Tableta Samsung Galaxy Tab 4 T235, Procesor Quad Core 2.3GHz Cortex-A7, TFT 7", 1.5GB RAM, 8GB Flash, 3.15MP, 4G, Wi-Fi, Android (Neagra);

Premiile lunare vor fi desemnate prin tragere la sorti. Tragerile la sorti si desemnarea premiilor se vor organiza astfel:

  • Extragerile se vor efectua lunar, in primele 13 zile ale urmatoarei luni (11 Februarie, 11 Martie, 13 Aprilie), avand in vedere participantii inscrisi in luna precedenta, respectiv pentru platile impozitelor si taxelor locale pentru Sectorul 3 efectuate prin intermediul cardurilor Visa online pe ghiseul.ro inclusiv in ultima zi calendaristica a lunii precedente celei in care are loc tragerea la sorti.