Acest concurs a expirat în data de 2016-04-09. Vezi concursurile active aici.
Ai ceva de spus celor dragi? Primavara aceasta ai ocazia sa le spui cu Nutella!

Campania este organizată și se desfășoară pe teritoriul României, în perioada 20 februarie – 8 aprilie 2016

Pentru a participa la prezenta campanie și pentru a putea câștiga unul dintre premiile campaniei, participanții trebuie să respecte următorul mecanism:

  • să achiziționeze un borcan Nutella cu un gramaj de 400 de grame sau de 750 de grame;
  • să acceseze site-ul campaniei în perioada campaniei;
  • să creeze o etichetă cu care să își personalizeze borcanul Nutella, accesând pagina de personalizare denumită ”Personalizează”. Etichetele pot fi create prin alegerea unuia dintre mesajele sau numele din lista predefinită disponibilă în aplicația Campaniei. Dacă numele sau mesajul dorit nu se află în listă, participanții pot expedia propuneri de nume și/sau mesaje spre a fi adăugate de către organizator în lista predefinită, completând formularul pentru un mesaj sau un nume nou disponibil în pagina ”Personalizează” din site-ul campaniei. Mesajele și numele propuse vor putea fi incluse în lista predefinită doar dacă vor fi validate de către organizator. organizatorul nu își asumă obligația de a completa lista predefinită cu propunerile /sugestiile participanților și nici de a purta ulterior orice fel de corespondență cu participanții pe marginea unor asemenea propuneri de nume sau mesaje noi. Rămâne exclusiv la libera apreciere a organizatorului dacă acesta decide, pe perioada campaniei, să actualizeze lista predefinită. 
  • după personalizarea etichetelor, participanții trebuie să le printeze și să le aplice pe borcanele de Nutella cumpărate, de 400 de grame sau de 750 de grame, iar apoi să se fotografieze cu borcanele Nutella personalizate, în ipostaze haioase. Borcanele Nutella utilizate trebuie să fie reale, iar fotografiile trebuie să fie cât mai originale (e.g să nu copieze/ preia fotografii create sau publicate anterior de alte persoane).
  • să înscrie în campanie fotografiile astfel realizate prin expedierea fotografiilor completând formularul de înscriere în campanie disponibil pe pagina „Lovegallery” din site-ul campaniei. Sunt înscriși în mod valabil în campanie numai participanții care completează corect și complet și care transmit în mod corespunzător formularul de înscriere, atașând fotografii care respectă condițiile impuse de prezentul regulament oficial. 
  • fotografia trimisă și validată de organizator să primească cât mai multe Like-uri /Îmi place în cadrul Galeriei campaniei din partea utilizatorilor site-ului campaniei. Pe întreaga perioadă a campaniei, un utilizator /participant va putea acorda un singur Like/Îmi place aceleiași fotografii.

Fiecare fotografie înscrisă în campanie va fi verificată de către organizator înainte ca aceasta să fie afișată în Galeria campaniei. Aprobarea fotografiilor trimise prin intermediul aplicației poate dura până la 48 de ore, din momentul trimiterii lor de către participanți. În urma verificării fotografiei, participantul respectiv va primi un e-mail de confirmare ce va conține inclusiv link-ul unde poate fi vizualizată fotografia  acceptată în campanie.

Premiile campaniei constau în 20 de boxe Bluetooth JBL GO, în valoare individuală de 199 lei, TVA inclus.

Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți, în data de 15 aprilie 2016. Lista câștigătorilor extrași și a premiilor câștigate va fi anunțată /postată în aceeași zi pe site-ul campaniei, în secțiunea ”Câștigători”. Un participant va putea fi desemnat și validat câștigător al unui singur premiu, în urma tragerii la sorți.