Acest concurs a expirat în data de 2016-05-16. Vezi concursurile active aici.
Cumperi la noi si Castigi DC Super Eroi.

Campania "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi" este organizată şi se desfăşoară în perioada 14 martie 2016 – 15 mai 2016 în toate magazinele Profi

În vederea participarii la campania publicitară, clienţii trebuie:

  • să achizitioneze în perioada de desfăşurare a campaniei, produse comercializate în magazinele Profi participante, a căror valoare totală sa fie de minimum 30 lei/bon fiscal (tva inclus). Bonurile fiscale emise la casa de marcat în perioada campaniei vor avea inscripţionat un cod de bare.
  • să scaneze codul de bare aferent bonului fiscal la infokiosk-ul instalat în magazin. Prin scanarea codului de bare aferent bonului fiscal clientul poate intra în aplicaţia "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi" de pe infokiosk având şansa de a câştiga pe loc una din cele 6 jucării de colectie din pluș.
  • daca clientul achizioneaza pe bonul fiscal articole sponsor (evidentiate la raft cu indicator specific) are o sansa in plus sa ruleze aplicaţia "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi" (in total 2 sanse de joc). în cazul în care, cu un bon fiscal pe care există unul sau mai multe articole sponsor se câştigă o jucarie de la prima şansă, a doua şansă va fi anulată.
  • să ruleze aplicaţia "Cumperi de la noi si castigi Super Eroi".
  • să păstreze bonul fiscal în orginal, în vederea eventualei validări ca şi câştigător.

Un bon fiscal este câştigător doar dacă după scanarea la infokiosk, clientul a ales 3 căsute din cele 8, şi în cele 3 căsuţe alese au apărut 3 sigle Profi identice. Cele 3 sigle Profi pot fi în oricare dintre cele 8 casuţe. Premiul constă într-o jucarie de colectie din pluş. Felul jucariei câştigate va fi indicată de aplicaţie în momentul câştigului. Numărul premiilor oferite în cadrul campaniei este de 160.080 jucării de colectie din pluş.

În cazul în care, în cele 3 casute selectate de client apar figuri diferite (in orice combinaţie de jucarii şi sigla Profi), bonul fiscal este declarat necâştigător.

În cazul în care, în cele 3 casute selectate de client apar 3 sigle Profi ca în figura de mai sus, participantul se va adresa şefului de magazin /sefului de tura în vederea validării drept câştigător şi atribuirii premiului.