Acest concurs a expirat în data de 2017-07-22. Vezi concursurile active aici.
Nebunia lui Olix.

Campania "Nebunia lui Olix" se va desfasura in zilele de luni pana vineri, incepand cu data de 9 ianuarie 2017 si pana la data de 21 iulie 2017, inclusiv.

Pentru participarea la aceasta campanie nu este necesara o inscriere prealabila. Inscrierea la campanie se poate face la semnalul de concurs, prin apelarea numarului de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal).

Zilnic, in intervalul 06:00 - 10:00, la semnalul de concurs, DJii Kiss FM vor difuza in direct un mix de maximum 30 de secunde, format din doua piese diferite, suprapuse. Cerinta pentru ascultatori este sa identifice, din mixul difuzat, artistul si/sau titlul ambelor piese din mix. Imediat dupa difuzarea mix-ului, DJii vor intra in direct cu primul ascultator care a reusit sa apeleze numarul de telefon 0722206020 (tarif normal). Daca ascultatorul identifica in mod corect artistul si/sau titlul fiecareia dintre cele doua piese din mix, este declarat castigator, in direct. In cazul in care ascultatorul nu raspunde corect, procedura se reia pana cand se poate stabili un castigator al editiei concursului. Realizatorii emisiunii matinale de la Kiss FM decid daca valideaza ca fiind corect raspunsul furnizat de participant. Decizia lor este finala. Mecanismul se repeta la fiecare editie de concurs.

Un participant se poate inscrie la toate editiile campaniei, insa poate castiga un singur premiu, o singura data pe perioada desfasurarii campaniei. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat.

Se vor acorda in total, 140 de premii, constand in cate o pereche de casti.