Acest concurs a expirat în data de 2016-04-01. Vezi concursurile active aici.
Iti rasplatim alegerile.

Concursul începe la ora 00:00, pe data de 8 februarie 2016, se încheie la ora 23:59 pe data de 31 martie 2016.

Procedura concursului:

  1. Participantul trebuie sa cumpere din reteaua magazinelor Marionnaud produse participante in perioada 8 februarie – 31 martie 2016. Orice produs din brandul propriu si exclusiv Marionnaud poate fi considerat produs participant.Participantul poate avea mai multe achizitii de produse participante si pentru fiecare astfel de achizitie pe un singur bon fiscal poate primi un nou talon de inscriere la tombola. Bonul trebuie sa aibă valoarea minima de 99 lei.
  2. Participantul trebuie să completeze corect si lizibil toate campurile de pe talonul de participare.
  3. Participantul trebuie să comunice organizatorului prin completarea talonului de inscriere la concurs, următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul. Participantul trebuie sa completeze pe talon numarul si data bonului fiscal pentru care a primit dreptul de a completa talonul de concurs.
  4. Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia in urma careia a primit talonul de participare la concurs. Participantul desemnat castigator poate beneficia de premiul concursului, doar daca prezinta bonul fiscal in original reprezentantilor organizatorici, prin care atesta achizitia produselor din brandurile proprii și exclusive, achizitie realizata in perioada de desfasurare a concursului, ale produselor din brandurile participante. In lipsa bonului fiscal castigatorul nu isi poate ridica premiul, iar organizatorul va contacta rezerva.

Premiu acordat prin tragere la sorti constă in:

  • Weekend romantic la Florenta pentru două persoane, inclusiv bilete de avion, dus-întors, București - Florența, cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se va declara castigatorul va avea loc pe data de 7 aprilie 2016, ora 15. Tragerea la sorţi a castigatorilor va fi efectuata prin procedeul de extragere aleatorie, fara revenire, din urna in care au fost colectate toate taloanele completate pentru inscrierea la concurs si va avea loc la sediul Marionnaud, în prezenţa unei comisii de validare.