Acest concurs a expirat în data de 2016-05-13. Vezi concursurile active aici.
Ciocneste cu un prieten.

Concursul  “Ciocnește cu un prieten”  se va desfăşura în perioada 28 aprilie – 12 mai 2016 .

Pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:

  • să deţină un cont de utilizator în reţeaua de socializare Facebook cu nume / prenume reale;
  • să acceseze website-ul www.jidvei.ro și să intre în competiție;
  • să aleagă oul cu care intră în concurs;
  • ulterior acestor pași, aplicația va genera atât oul concurent, cât și un link-invitație pe care participantul îl va transmite fie către un al doilea user, fie către o listă de prieteni;
  • utilizatorul care va accepta provocarea va accesa link-ul și va fi direcționat către pagina în care își va alege oul și se va autentifica în aplicație folosind contul de utilizator Facebook;
  • concursul va începe, ouăle se vor ciocni, iar aplicația va genera rezultatul. Participantul al cărui ou nu a fost spart va fi câștigătorul rundei.

Pentru a putea câștiga unul dintre premiile oferite, participantul trebuie să aibă minim o rundă de joc finalizată, indiferent de rezultatul acesteia (câștigată sau pierdută). Un utilizator poate participa la un număr nelimitat de runde. Șansele de a câștiga unul dintre premiile oferite în cadrul concursului cresc cu fiecare rundă unică jucată. Rundele sunt considerate unice atunci când oponenții sunt diferiți.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, extragerea se va efectua în maxim 5 zile lucrătoare de la data finalizării campaniei.

Premiile ce urmează a fi acordate constau în:

  • 40 x Pachet cu 6 sticle de vin Fetească Regală din gama Tradițional, Jidvei
  • 10 x Un weekend la castelul Cetatea de Baltă, pentru două persoane

Pe perioada concursului, se vor acorda 40 de cutii cu 6 sticle de vin Fetească Regală din gama Tradițional ma Tradițional, Jidvei.

Pe perioada concursului, se vor acorda 10 excursii de două zile la castelul Cetatea de Baltă, pentru două persoane în perioada 15 - 17 iulie 2016. Un premiu include: 2 nopți de cazare în cameră dublă, în regim de pensiune completă (trei mese pe zi), un tur al plantațiilor de viță-de-vie și o sesiune de degustare de vinuri Jidvei.

Premiile vor fi oferite câştigătorilor după confirmarea lor ca şi câştigători finali (prin contactarea lor folosind detaliile contului personal de Facebook) și după verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului.