Acest concurs a expirat în data de 2015-07-05. Vezi concursurile active aici.
Descopera bogatiile Byzantului.

Campania promotionala „Descopera bogatiile Byzantului” este organizata si se desfasoara in perioada 04 iunie - 04 iulie 2015, in restaurantele care comercializeaza vinurile din gama Byzantium. 

La aceasta Campanie participa urmatoarele vinuri comercializate numai in restaurantele selectate de Organizator :

  • Byzantium Blanc de Transylvanie
  • Byzantium Rose Euxine
  • Byzantium Rosso di Valachia

O persoana poate participa la campania „Descopera bogatiile Byzantului” daca in perioada 04 iunie - 04 iulie 2015 cumpara din restaurantele participante la campanie, minim o sticla de vin din cele 3 sortimente ale gamei Byzantium, beneficiind astfel de oferta de pret afisata de restaurant si de recomandarile culinare ale bucatarului si ofera datele personale solicitate de promoterii Halewood pentru participarea la marea extragere, moment in care primesc automat si un premiu surpriza, numai in intervalele orare in care promoterii Halewood sunt in restaurant sau da check in pe facebook la pagina restaurantului in care se afla, cu hastag-ul #descoperabyzantium, in ambele cazuri intra automat in tragerea la sorti pentru un weekend in doi, la Pensiunea Rhein Azuga.

In cazul in care o persoana cumpara 2 sau 3 sticle de vin Byzantium din acelasi restaurant sau din restaurante diferite participante la campanie – va beneficia de 2 sau dupa caz 3 premii instant – daca in perioada respectiva sunt promoterii Halewood in restaurant si 2 sau 3 sanse de a castiga weekend-ul in doi la Pensiunea Rhein Azuga. Nu sunt limitate sansele de participare la extragerea castigatorului weekend-ului in doi la Pensiunea Rhein Azuga si nici cele pentru premiile instant.

Paginile la care cei ce doresc sa se inscrie prin check in sunt: Bazaar – Pagina Check in denumită Bazar Centru Vechi; Lente Arcului – Pagina Check in denumită Lente Caffe; Taverna Sârbului – Pagina Check in denumită Restaurant Taverna Sarbului; Cherhana Ancora Pagina Check in denumită Cherhana Ancora; Casa Doina Pagina Check in denumită Casa Doina; Osho Pagina Check in denumită Osho; Oro Toro Pagina Check in denumită Oro Toro Strada Franceză; Weiss Beer Garden Pagina Check in denumită Weiss Beer Garden; Alouette Pagina Check in denumită Alouette Gentille Alouette ; The Embassy Park Pagina Check in denumită Embassy Herastrau.

Cadourile ce se vor oferi fiecarei persoane care cumpara minim o sticla de vin Byzantium sunt:

  • Rama foto Silver Plated
  • Cufar bizantin
  • Set colier+cercei bizantin
  • Bratara bizantina
  • Cercei bizantini
  • Papion
  • Saculeti organza

Premiul acordat este:

  • Weekend in doi la Pensiunea Rhein Azuga

Premiul constand in weekend in doi la pensiunea Rhein*** Azuga – contine urmatoarele servicii: cazare in camera dubla pentru doua persoane majore, doua nopti, doua mic dejun, doua cine si un pranz pentru doua persoane, vizita crama si degustare de vin spumant. In acest pachet nu sunt incluse vinul si alte bauturi alcoolice. Optiunile de masa sunt prestabilite si vor fi comunicate in momenul in care se face rezervarea.

Extragerea castigatorului se va face pe 06 iulie 2015 cu random.org. In timp de 5 zile lucratoare de la data validarii Marelui Premiu, castigatorul va fi anuntat telefonic, pe adresa de e-mail sau pe contul de facebook de reprezentantii Halewood Wines si va fi informat asupra modalitatii de intrare in posesie a premiului castigat.