Acest concurs a expirat în data de 2014-11-15. Vezi concursurile active aici.
Focus Parade

Concursul „Focus Parade” se va desfăşura în perioada 24 octombrie (ora 15.00) – 14 noiembrie 2014 (ora 12.00), pe pagina de Facebook Ford Romania. Fiecare utilizator de Facebook si posesor de Ford Focus va putea accesa aplicatia, completand datele cerute in formularul de inscriere si incarcand doar o singura data o poza cu autoturismul Ford Focus detinut. Fiecare utilizator de Facebook are la dispozitie optiunea de a invita prietenii sa voteze poza inscrisa si sa distribuie pe peretele profilului sau de Facebook imaginea incarcata in aplicatie. 

Un utilizator nu poate vota mai mult de o data o poza. Un utilizator poate inscrie doar o singura data o poza in concurs.

Autoturismul inscris in concurs poate sa apartina: concurentului, poate fi autoturism de serviciu sau poate apartine rudelor sale de gradul I, rudelor sale de gradul II, poate fi autoturism de serviciu etc. 

Concursul se desfasoara pe baza de votare, lista actualizata in timp real a topului inscrierilor in concurs fiind disponibila in sectiunea Top 37 din cadrul aplicatiei Focus Parade.

In cadrul acestui concurs se vor acorda premii astfel, pe baza numarului de voturi obtinute de fiecare participant:

  • Premiul I: Un weekend la munte alături de noul Ford Focus, cu toate cheltuielile incluse, si un set de mănuşi de condus.
  • Premiul II: 2 x test drive prelungit, de un weekend cu noul Ford Focus, plus un set de mănuşi de condus.
  • Premiul III: 34 x test drive prelungit, de un weekend, la volanul noului Ford Focus.