Acest concurs a expirat în data de 2015-02-04. Vezi concursurile active aici.
Mega Image si Alessi te trimit intr-o super calatorie!

Campania se desfasoara in perioada 01.10.2014 - 03.02.2015, in cadrul magazinelor Mega Image.

Pentru a participa la Tombola, Participantul trebuie:

  • sa cumpere unul din produsele Alessi Dinnerware participante in campanie, la pret promotional cu 8 puncte bonus abtibild, in cadrul unei singure tranzactii in unul din magazinele participante in perioada campaniei;
  • sa depuna la casa de marcat un talon completat cu 8 puncte bonus si datele sale personale;
  • sa completeze corect talonul colector primit la casa de marcat si sa-l inmaneze casierei in momentul achizitiei unui produs Alessi Dinnerware participant in campanie, la pret promotional;

Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal pana la data extragerii, pe care il va prezenta pentru validarea premiilor, si il va preda Organizatorului o data cu semnarea procesului verbal de primire a premiului. Se poate depune un numar nelimitat de taloane de participare. 

Premiul atribuit in cadrul prezentei Campanii consta intr-o excursie de un weekend la Roma, Italia, in valoare de maximum 1.000 de euro, pentru 2 adulti si un copil, ce va include transport cu avionul si cazare timp de 2 nopti. 

Premiul se va acorda prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

  • La tragerea la sorti au dreptul de a participa toate taloanele colectate prin casierii din magazinele particinate, in perioada Campaniei si procesate.
  • In data de 26.02.2015, va avea loc o tragere la sorti electronica, in cadrul careia se va acorda premiul.