Acest concurs a expirat în data de 2014-06-01. Vezi concursurile active aici.
Suntem siguri ca v-ar prii un weekend in doi la Pensiunea Cetate din Balvanyos!

Ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți?

Nimic complicat. Trebuie să apăreți cu like pe contul nostru de Facebook. să vă înscrieți în newsletterul Business Cover și să ne spuneți în comentariile care e noul concept Business Cover. Nu uitați să vă înregistrați cu un email real sau comentați de pe contul de Facebook.

Noi vă oferim cazare și demipensiune pentru toată perioada, voi vă ocupați de restul, în special de distracție sau relaxare, ce preferați.

Situată într-un cadru natural deodebit și la o altitudine de 850 de metri în Curbura Carpaților, Pensiunea Cetate asigură cazare pentru toate categoriile de turiști. Pensiunea Cetate are o capacitate de cazare de 48 de locuri atât la categoria de două stele, cât și la categoria de trei stele. Facilitățile puse la dispoziția oaspeților sunt următoarele: piscină exterioară, bazin cu apa minerală, mofete, saună, sală de sport, restaurant tradițional de 160 de locuri cu bucătărie românească, ungurească, secuiască și săsească, bar, sală de conferințe cu o capacitate de 40 – 60 locuri, tratament și recreere, parcare, tenis de masă, biliard.

Printre posibilităţile de recreere mai e și călăria, plimbările cu trăsura, plimbările cu barca pe lacul Sfânta Ana, aflat în imediata apropiere, singurul lac vulcanic din România.

Perioada de derulare a concursului e 17 – 23 septembrie 2014, miercuri 24 septembrie 2014 vom trage la sorți câștigătorul și îl vom anunța, iar în cazarea se oferă în perioada 26 - 28 septembrie.