Acest concurs a expirat în data de 2016-08-22. Vezi concursurile active aici.
Prinde Zorile la Sandalandala!

Chiar ne gândeam că nu am mai făcut de ceva vreme un concurs pe ZorileStore. Campanii de reduceri facem mai mereu, dar ni se făcuse dor și de un concurs.

În perioada 22 iulie – 21 august 2016, orice comandă realizată în cadrul magazinului online ZorileStore  intră automat în concurs. Nu contează că vei achiziționa un tricou, o pereche de papuci sau o bicicletă, odată finalizată comanda, ești înscris(ă) în concurs automat.

Sunteți curioși care e premiul? În fapt sunt 3 premii, fiecare constând într-un weekend la mare. Mai exact, în Vama Veche. Și mai exact, în cel mai simpatic camping de pe litoral, Sandalandala. Partea și mai faină e că poți lua cu tine 7 prieteni, care îți vor fi veșnic recunoscători. Somnul de frumusețe îl veți face în cel mai mare cort din Vama Veche, Cortul celor 7 simțuri. Ba mai mult, micul dejun după care îți vei linge degetele este inclus.

Weekend-ul de poveste la Sandalandala va avea loc în perioada 26 august – 29 august 2016, asta ca șă știți să nu vă faceți planuri pentru această perioadă, pentru că dacă aveți alte planuri, se va extrage un alt câștigător și ar fi păcat să ratați o astfel de ocazie.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 22 august 2016, urmând ca aceștia să fie anunțați telefonic, pentru confirmarea disponibilității.