Acest concurs a expirat în data de 2016-12-05. Vezi concursurile active aici.
Milioane de povesti sunt scrise cu Fuchs.

Campania “Milioane de povesti sunt scrise cu Fuchs” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 09.11.2016, ora 14:00 - 04.12.2016, ora 18:00.

Pentru a se inscrie la campanie, fiecare participant trebuie:

  1. Sa acceseze site-ul www.povesticufuchs.ro;
  2. Sa scrie o poveste despre preparatul culinar cel mai iubit (optional, pot adauga si o fotografie a acestui preparat) prin completarea campurilor dedicate;
  3. Sa isi creeze un cont pe website. Pentru crearea contului acesta va trebui sa completeze un formular cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail valida, numar de telefon, data nasterii si sa bifeze casuta “Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile Regulamentului Campaniei”.
  4. Pentru a castiga unul dintre premiile saptamanale, participantii trebuie sa acumuleze cat mai multe voturi la povestile introduse in saptamana de concurs respectiva. Primii 5 participanti, in functie de numarul de voturi acumulat pentru preparatul inscris in saptamana de concurs respectiva, vor fi desemnati potentialii castigatori ai premiilor aferente saptamanii respective. La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, numarul de voturi se va reseta la 0, astfel incat fiecare participant sa porneasca cu o sansa egala in noua saptamana de concurs. 
  5. Pentru a participa la tragerea la sorti a marelui premiu, un participant trebuie sa inscrie minim un preparat, conform mecanismului descris anterior.

Un participant poate castiga cel mult un premiu saptamanal pe parcursul campaniei si marele premiu din campanie.

In cadrul campaniei, organizatorul va acorda mai multe premii, dupa cum urmeaza:

  • Premiul cel mare:
    • Un voucher in valoare de 4.794 RON, TVA inclus, pentru achizitionarea de mobilier de bucatarie SPICY de la Mobexpert. Compozitia standard a unei bucatarii SPICY include: 1 masca chiuveta, 1 corp incastrare cuptor, 1 corp cu 4 sertare, 1 coloana incorporare frigider, 1 scurgator pentru vase, 1 corp incorporare hota, 1 corp depozitare cu 1 usa, soclu PVC L= 245/240 cm, blat L= 185/180 cm, inaltator blat L=185/180cm. 
  • Premii saptamanale:
    • 10 premii, fiecare constand intr-un robot de bucatarie Philips.
      • Se vor acorda 5 astfel de premii in prima saptamana de concurs si 5 in cea de-a doua.
    • 10 premii, fiecare constand intr-un storcator de fructe si legume Bosch.
      • Se vor acorda 5 astfel de premii in a treia saptamana de concurs si 5 in cea de-a patra. 

Premiile saptamanale se vor acorda primilor 5 participanti care au adunat cel mai mare numar de voturi intr-o saptamana, in concordanta cu premiile aferente saptamanii respective.

Saptamanile de concurs sunt definite astfel:

  • saptamana I, 9 - 15 noiembrie 2016;
  • saptamana II, 16 - 22 noiembrie 2016;
  • saptamana III, 23 - 29 noiembrie 2016;
  • saptamana IV, 30 noiembrie – 4 decembrie 2016

Potentialii castigatori ai premiilor saptamanale vor fi afisati pe site in cel mult 3 zile lucratoare de la incheierea unei saptamani de concurs.

Marele premiu se va acorda prin tragerea la sorti electronica, ce va avea loc dupa incheierea campaniei, in data de 8 decembrie 2016.