Acest concurs a expirat în data de 2014-10-01. Vezi concursurile active aici.
Crispy Strips – Pui pe bune

Campania promotionala "Crispy Strips – Pui pe bune" va incepe la data de 20 august 2014 si va dura pana la data de 30 septembrie 2014 inclusiv.

Pentru a putea participa in Campanie si a castiga unul din premiile puse la dispozitie de Organizator, utilizatorii trebuie sa descarce si sa acceseze aplicatia “Vreau KFC” din  AppStore sau din Google Play, apoi sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa acceseze sectiunea aplicatiei denumita Vreau KFC si sa apese butonul numit in acelasi fel ca si sectiunea, respectiv “Vreau KFC”;
  • Sa inregistreze urletul de pofta in maxim 30 de secunde in asa fel incat, in functie de intensitatea urletului, acele vumetrului sa ajunga la una dintre valorile marcate “-10%” sau “-20%”.
  • Sa acceseze sectiunea “Profil” din cadrul aplicatiei;
  • Sa apese butonul Date Personale, apoi sa completeze urmatoarele campurii: nume, prenume, numarul de telefon, adresa de email, campul obligatoriu prin care confirma citirea si intelegerea Regulamentului Oficial al Campaniei, campul optional prin care este de acord sa primeasca pe viitor mesaje comerciale din partea Organizatorului.
  • Ulterior respectarii tuturor pasilor descrisi mai sus, pentru inscrierea in tragerea la sorti a premiilor finale, utilizatorul trebuie sa apese butonul “Inscrie-te”

Participantii pot inregistra in aplicatie un numar nelimitat de urlete de pofta.

Doar participantii care au inregistrat urlete ce au atins pe vumetru marcajele de “-10%”si/sau “-20%” vor primi automat un premiu garantat. 

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii garantate: un numar nelimitat de coduri de reducere, de 10% sau 20%, oferite in urma inregistrarii urletelor de pofta in cadrul aplicatiei.
  • Premii finale: 
    • a) 50 de carduri de reducere, de 10%. Un card de reducere este valabil pana la data de 31.12.2014 si poate fi folosit la fiecare achizitie pana la data expirarii, cu conditia ca valoarea totala a reducerii sa nu depaseasca suma de 600 de lei
    • b) Un voucher de reducere, in valoare de 1.500 de lei ce poate fi utilizat in decursul unui an de zile, respectiv pana la data de 31.09.2015, pentru maxim 50 de reduceri de cate 30 de lei la fiecare comanda de minim 30 de lei. Voucherul va fi personalizat cu datele castigatorului si fiecare tranzactie efectuata cu acesta va fi inregistrata de catre operatorul de la casele de marcat. Voucherul este valabil intr-un singur restaurant KFC din Romania ales de catre castigator, in procesul de revendicare telefonica. La o comanda se poate folosi o singura reducere de 30 lei, nu se pot utiliza mai multe reduceri in cadrul aceleiasi comenzi.