Acest concurs a expirat în data de 2016-10-18. Vezi concursurile active aici.
Completeaza formularul de concurs si descrie pe pagina de facebook Casa si Gradina produsul tau favorit de la Saradi Concept si poti castiga un voucher!

Campania  “Câștigă un voucher de la Saradi în valoare de 360 lei” va fi lansată la data de 20 septembrie 2016 şi va dura până la data de 17 octombrie 2016

Pentru a câştiga, participanţii trebuie să adauge in formularul de concurs link-ul produsului preferat din site-ul saradi.ro, să descrie produsul favorit Saradi atat in formularul de concurs cat si pe pagina de Facebook Casa si Gradina (printr-un comentariu la postarea concursului). Cel mai frumos şi original comentariu va fi desemnat câştigător, pe data de 17 octombrie, când se va încheia concursul. Postarile vor fi luate în considerare până la data de 16 octombrie, ora 23:59.

Saradi Concept va premia 1 participant care a îndeplinit pașii validatori. Câștigătorul va fi ales de redactia revistei Casa si Gradina. Cel mai frumos şi original comentariu va fi desemnat câştigător.

Premiul constă în 1 voucher în valoare de 360 lei. Voucherul este nominal şi se poate folosi până pe 31 decembrie 2016, inclusiv, pentru cumpărături de minimum 450 lei (într-o singura achizitie), în limita stocului disponibil.

Anunţarea câştigătorului se va face prin intermediul unui post pe pagina de Facebook Casa şi grădina si pe site-ul www.casa-gradina.ro. De asemenea, câştigătorul va fi înştiinţat telefonic sau printr-un e-mail.