Acest concurs a expirat în data de 2015-02-09. Vezi concursurile active aici.
Pepsi Fun Food

Campania promotionala "Pepsi Fun Food" este organizata si se desfasoara in perioada 29 ianuarie - 08 februarie 2015, in reteaua de magazine Cora, pe intreg teritoriul Romaniei.

Produsele participante la prezenta campanie promotionala sunt toate produsele din gama Pepsi ce se regasesc in magazinele participante in limita stocurilor disponibile.

Pentru a participa la campania promotionala, participantii trebuie sa:

  • achizitioneze oricare produse participante in valoare de minim 10 lei / bon fiscal, din produsele participante din cadrul retelei de magazin Cora in perioada campaniei;
  • sa prezinte la departamentul Relatii Clienti din magazinele participante, in intervalul orar mentionat in regulament, pe durata desfasurarii campaniei promotionale, cu bonul fiscal in original care atesta achizitionarea de produse participante in valoare de minim 10 lei in oricare combinatie, din gama produselor participante si vor primi drept premiu garantat un Carnetel cu Magnet Pepsi la fiecare achizitie de 10 ron. Premiile garantate se pot ridica pe baza bonului fiscal doar din magazinul in care a fost efectuata si achizitia si vor fi acordate in limita stocului disponibil din fiecare magazin participant.

Suplimentar, Carnetelul cu Magnet Pepsi va contine o parte de card razuibil. Daca pe cardul razuibil se regaseste mesajul "Incalzeste cuptorul! Ai castigat un voucher de 50 lei pentru reteta ta preferata!" participantii castiga un cupon cumparaturi in valoare de 50 lei, valabil in reteaua de magazine Cora participante la campaniea promotionala.

Premiile oferite in aceasta campanie promotionala sunt:

  • 7.000 x Carnetel cu Magnet Pepsi
  • 24 x Cupon Cumparaturi

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.