Acest concurs a expirat în data de 2016-12-31. Vezi concursurile active aici.
Sissi incurajeaza aprecierea.

Campania "Sissi incurajeaza aprecierea" va fi lansata la data de 07.12.2016 si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 31.12.2016, inclusiv.

Pentru ca decembrie este luna cadourilor, a gesturilor frumoase, a iubirii si daruirii brandul Sissi te ajuta sa-ti arati aprecierea fata de cei dragi. Aplicatia te ajuta sa trimiti carduri cu mesaje personalizate celor pe care ii apreciezi.

Participantul intra pe aplicatia Sissi Cards, faci click pe inima “trimite un card!”→ “creeaza felicitare”→ completeaza numele, prenumele si adresa de email, alege un fundal, melodie, mesaj→ trimite felicitare→ completeaza nume, prenume, adresa de mail a persoanei care va primi felicitarea→ click trimite felicitarea.

Nu se contorizeaza in aplicatie carduri de felicitare transmise de mai multe ori catre aceeasi adresa de email, chiar daca este sau nu diferit continutul cardului de felicitare. Astfel, cardurile de felicitare transmise catre aceeasi adresa de e-mail de mai multe ori se contorizeaza ca fiind o singura transmitere, un singur card de felicitare.

La finalul duratei campaniei aplicatia va genera un raport cu numarul total de felicitari care au fost trimise de pe fiecare adresa de e-mail participant.

Premiul va fi acordat participantului care trimite cele mai multe carduri de felicitare de pe o singura adresa de e-mail catre adrese de e-mail valide si verificabile .

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • un voucher calatorie Viena in valoare de 1365 RON