Acest concurs a expirat în data de 2016-02-08. Vezi concursurile active aici.
Bun venit in lumea banilor pe net!

Campania va incepe in data de 21 decembrie 2015 ora 16.00.00 si se va incheia in data de 07 februarie 2016 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Pentru a participa in campanie, participantii trebuie:

  • sa acceseze pagina de concurs;
  • sa parcurga cu atentie training-ul format din cele 8 capitole - participantii pot alege sa citeasca informatiile sau si savizioneze clipurile prezentate;
  • sa raspunda la testul pentru verificarea cunostiintele acumulate dupa ce au parcurs cele 8 capitole si sa raspunda corect la minim 5 intrebari din testarea finala, fiecare avand un singur raspuns corect;
  • sa completeze formularul final cu datele personale;

Utilizatorii care au raspuns corect la minim 5 intrebari, la testul pentru verificarea cunostintelor acumulate dupa ce au parcurs cele 8 capitole, va avea posibilitatea sa se inscrie in campanie prin completarea formularului final. Participantii au dreptul sa descarce diploma de participare la finalizare a trainingului.

Toti particiantii care au respectat mecanismul de inscriere in concurs si care au raspuns corect la minim 5 intrebari vor fi inscrisi la tragerea la sorti pentru premiile campaniei oferite prin tragerea la sorti.

Un utilizator va avea posibilitatea sa se inscrie o singura data in campanie.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei carnpanii sunt:

  • 1 x voucher de calatorie in valoare de 1.500 euro
  • 3 x 500 lei

Premiile constand in bani vor fi expediate castigatorilor prin virament bancar, in conturile indicate de catre acestia, pe cheltuiala organizatoruluì. Premiul cel mare se acorda sub forma de voucher de calatorie ulterior incheierii procesului de validare a castigurilor, dar nu mai tarziu de 30 de zile lucratoare de la data la care identitatea castigatorilor a fost comunicata catre public.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatoriilor se va efectua in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public in termen de 30 de zile de la incheierea campaniei.  Tragerile la sorti presupun folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta  castigatorii dintr-o baza de date ce contine nume, prenume, e-mail, telefon, data nasterii.  La tragerea la sorti pentru marele premiu vor participa toti userii ce au terminat  trainingurile in perioada 21.12.2015 - 07.02.2016.