Acest concurs a expirat în data de 2016-04-24. Vezi concursurile active aici.
Inregistreaza-te la concurs, raspunde la o noua intrebare in fiecare zi si poti fi castigatorul unui card cadou de 1.000 RON.

Înregistrează-te la concurs, răspunde la o nouă întrebare în fiecare zi și poți fi câștigătorul unui card cadou de 1.000 RON pe care îl poți folosi în magazinele JYSK.

Acum 37 de ani primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca. Din 1979 și până acum, rețeaua a ajuns la un număr de 2.300 de magazine în 41 de țări. Vrem să sărbătorim această ocazie, iar tu poți sărbatori alături de noi și în același timp ai șansa de a câștiga. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 25 aprilie 2016.

Pentru a intra în concurs trebuie să te înscrii cu adresa ta de e-mail, numele complet, adresa și numărul de telefon. În momentul înscrierii în competiție te înregistrezi automat și pentru newsletter-ul Jysk. Poți anula înregistrarea oricând, dacă dorești.

Toți cei care se înscriu la Concursul Aniversar participă la competiție pentru a câștiga un voucher cadou care se poate folosi în magazinele fizice JYSK. Nu poate fi folosit pentru cumpărături online.

În fiecare zi începând cu 31 martie 2016 apare o nouă întrebare. Oricine răspunde corect la întrebarea zilei va lua parte la competiție pentru a câștiga un voucher cadou. Daca ai uitat să participi în ziua precedentă, te poți întoarce să răspunzi la întrebările trecute și încă poți câștiga puncte pentru competiție.

Toți participanții vor primi un e-mail zilnic cu rezumatul întrebărilor din ziua precedentă și cu răspunsul corect, precum și un link pentru a răspunde la întrebarea zilei respective.

Un răspuns la fiecare întrebare zilnică vă aduce un tichet în plus în competiția pentru marele premiu. Câștigătorul marelui premiu va fi extras în data de 25 aprilie și este extras din grupul persoanelor care au răspuns corect la cele mai multe întrebări.

Premiul campaniei este un voucher cadou de la JYSK în valoare de 1000 RON

Pe 25 aprilie 2016 vom extrage câștigătorul voucherului cadou.