Acest concurs a expirat în data de 2016-03-15. Vezi concursurile active aici.
Concurs de fotografie - Animale de companie

Concursul se desfasoara in perioada 19 februarie – 14 martie 2016.

Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa incarce o fotografie tip peisaj (landscape) cu tema "Animale de companie" in galeria aplicatiei Concurs de fotografie. Pentru a fi luate in considerare, fotografiile trebuie sa inscrise pana cel tarziu 14 martie 2016, ora 23.59. Orice fotografie inscrisa dupa acest termen nu va participa la extragerea premiului.

Un participant poate inscrie o singura fotografie atata timp cat aceasta respecta tema concursului. Orice abatere de la aceasta regula poate duce la excluderea din concurs si anularea oricaror premii.

Toate fotografiile care au continut ofensator sau discriminator vor fi descalificate din concurs si vor fi sterse de catre organizator.

Premiul concursului consta intr-un voucher Yellow Store in valoare de 100 lei. Voucherul este valabil pentru comenzi online pe Yellow Store si poate fi folosit pentru a acoperi pana la 50% din valoarea unei comenzi. Voucher-ul are o valabilitate de 6 luni din momentul emiterii.

Castigatorul va fi anuntat in maximum 14 zile de la incheierea concursului, urmand sa primeasca premiul in maxim 30 de zile din momentul anuntarii castigatorului.