Acest concurs a expirat în data de 2016-03-14. Vezi concursurile active aici.
Antrenamentul fara nume.

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 19.02.2016, ora 18:00 – 13.03.2016, ora 17:59, ora Romaniei.

Ce trebuie sa faca participantul:

  • a. sa intre pe site-ul campaniei;
  • b. sa descopere detaliile despre concurs descrise pe site, potrivit carora femeile cu un stil de viata activ practica un antrenament zilnic inspirat chiar din stilul lor de viata;
  • c. sa inscrie, in sectiune intitulata „Concurs” un nume al antrenamentului zilnic inspirat din propriu stil de viata; numele antrenamentului va avea maximum 36 de caractere;
  • d. sa accese butonul „Trimite” pentru a inscrie numele antrenamentului si a trece la pasul urmator;
  • e. sa completeze formularul afisat cu urmatoarele campuri: Nume si prenume, adresa de email, telefon si sa bifeze luarea la cunostinta a prevederilor Regulamentului pentru finalizarea inscrierii.

Toate inscrierile vor fi suspuse unui proces de moderare. Ulterior procesului de moderare, inscrierile valide vor aparea intr-o galerie publica, pe site, unde vor putea fi share-ui pe Facebook si vor putea fi votate.

Un participant se poate inscrie in concurs de mai multe ori, o data/zi, pe perioada desfasurarii concursului, dar cu texte diferite.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele premii:

Premiile constand in bratari FitBit Charge vor fi oferite in baza numarului de voturi inregistrate pe site de catre inscrierea participantului, in perioada desfasurarii promotiei. La finalul concursului se va intocmi un top al inscrierilor in functie de numarul de voturi acumulate. Astfel, primele trei inscrieri ce au acumulat cel mai mare numar de voturi in perioada desfasurarii concursului, vor castiga premiile.

Premiul constand in voucher Elefant, in valoare de 1.000 lei va fi oferit prin tragere la sorti, ce va avea loc in data de 16 martie 2016, in prezenta unui notar public. Vor intra in tragere  la sorti toate inscrierile valide din perioada 19.02 – 13.03.2016, indiferent de numarul de voturi acumulat.