Acest concurs a expirat în data de 2016-07-01. Vezi concursurile active aici.
Spectacolul vine cu mine oriunde.

Vara este anotimpul distracției! Iar cu Orange TV Go ai totul la îndemână, direct pe telefon, tabletă sau laptop.

Urmărește canalele Trace Urban sau Trace Tropical și ascultă cea mai cool muzică și vezi cele mai fresh videoclipuri, sau fii la curent cu detalii din viața fotbaliștilor participanți la Euro 2016 pe Trace Sport Stars.

Urmărește în perioada campaniei canalele Trace și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • Premiul 1: un tricou cu autograful lui Andres Iniesta, în valoare de 469 euro (TVA inclus)
  • Premiul 2: o boxă rezistentă la apă JBF, în valoare de 149 euro (TVA inclus)
  • Premiul 3: o pereche de căști Beats în valoare de 179 euro (TVA inclus)

Ce trebuie să faci:

Urmărește canalele Trace Sport Stars, Trace Urban sau Trace Tropical prin Orange TV Go, între 1 iunie – 30 iunie 2016 Orange TV Go este disponibil pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau prin intermediul aplicației dedicate pentru smartphone și tabletă, disponibilă în App Store sau Google Play

Intră în aplicație folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și ai acces gratuit la aceste canale în perioada 1 iunie - 30 iunie 2016.

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici. Iar ca să nu ai grija costurilor de net, ai trafic nelimitat în aplicația Orange TV Go până la 1 iulie 2016.

Traficul de date corespunzător accesării canalelor pe tvgo.orange.ro va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.