Acest concurs a expirat în data de 2016-10-31. Vezi concursurile active aici.
Fa testul si daca estu client UPC, intri si in tragerea la sorti pentru premiile AXN.

Campania “Criminal Minds – Dincolo de hotare”  este organizata si se desfasoara in perioada 6 octombrie 2016 – 30 octombrie 2016, pe teritoriul Romaniei.

La campanie are dreptul sa participe orice persoana fizica cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania, care are varsta de minim 18 ani impliniti la data de 6 octombrie 2016 si care are un cont Facebook valid, cu un nume care corespunde identitatii dintr-un act de identitate valabil.

Pentru a participa la campanie, un participant trebuie sa se inscrie la campanie si sa utilizeze aplicatia AXN “Minti criminale – Dincolo de hotare”, raspunzand la toate intrebarile afisate in perioada de desfasurare a campaniei in aplicatie, finalizand astfel chestionarul aplicatiei.

Pentru a se inscrie in campanie, un participant trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) sa se logheze pe site-ul facebook.com folosind un cont valid de Facebook;
  • b) sa intre pe pagina de Facebook UPC;
  • c) sa acceseze Aplicatia, furnizand, daca este necesar, datele personale complete: nume, prenume, telefon mobil, cod client UPC si adresa de e-mail;

Premiile ce vor fi acordate de catre organizator participantilor desemnati castigatori in cadrul campaniei, in urma tragerii la sorti, sunt urmatoarele:

  • 1 televizor LED Smart HD 81 cm, SONY;
  • 3 tastaturi laser cu Bluetooth;
  • 8 caciuli cu casti Bluetooth

Ordinea de extragere a premiilor va fi conform premiilor enumerate mai sus. 

Fiecare participant poate castiga un singur premiu.

Tragerea la sorti va avea loc in data de 8 noiembrie 2016, vor fi desemnati 12 participanti castigatori si 12 participanti – rezerva.