Acest concurs a expirat în data de 2016-12-24. Vezi concursurile active aici.
X Factor 2016

Promotia publicitara este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, urmand ca premiile acordate sa fie distribuite numai pe teritoriul Romaniei, si doar pentru SMS-uri initiate de pe teritoriul Romaniei.

Promotia publicitara se va desfăsura in perioada 9 decembrie 2016 – 23 decembrie 2016, prin intermediul si in cadrul talent-show-ului (emisiunii de televiziune) „XFACTOR” difuzat pe  statia tv „Antena 1”, inscrierile la promotie efectuandu-se dupa cum urmeaza:

  • Prima etapa: vineri, 9 decembrie 2016, in intervalul orar 20:30-01:30 – va incepe in momentul anuntarii de catre prezentatorii emisiunii a inceperii perioadei de votare prin SMS (START VOT SMS!) si se va desfasura pana in momentul anuntarii pe postul tv Antena 1 a opririivotarii prin SMS. (STOP VOT SMS!)
  • A doua etapa: vineri, 16 decembrie 2016, in intervalul orar 20:30-01:30 - va incepe in momentul anuntarii de catre prezentatorii emisiunii a inceperii perioadei de votare prin SMS (START VOT SMS!) si se va desfasurapana in momentul anuntarii pe postul tv Antena 1 a opririi votarii prin SMS.  (STOP VOT SMS!)
  • A treia etapa: duminica, 23 decembrie 2016, in intervalul orar 20:30-01:30 - va incepe in momentul anuntarii de catre prezentatorii emisiunii a inceperii perioadei de votare prin SMS (START VOT SMS!) si se va desfasurapana in momentul anuntarii pe postul tv Antena 1 a opririi votarii prin SMS. (STOP VOT SMS!)

Participarea telespectatorilor la voting va consta in trimiterea de SMS-uri  la numarul scurt 1313,  care sa contina numele unuia dintre concurentii inscrisi/ramasi in concursul ce se desfasoara in cadrul emisiunii “XFACTOR”  difuzate de statia “Antena 1” , din cele trei categorii, respectiv Categoria sub 20 de ani, Categoria peste 20 de ani si Categoria Grupuri.

Pe parcursul desfasurarii emisiunii “X-FACTOR” concurentii vor fi eliminati conform regulamentului afisat pe pagina xfactor.a1.ro, iar in acest sens vor fi validate doar sms-urile ce vizeaza concurentii aflati in concurs la momentul votingului.

Tariful pentru un SMS expediat catre numarul unic 1313, din retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom este de 1,20 EURO/SMS TVA inclus.

O persoana poate participa la fiecare editie a promotiei publicitare cu un numar maxim de 20 de SMS-uri valide. 

In cadrul promotiei publicitare se vor acorda urmatoarele premii:

Prima zi de extragere in care se vor desemna castigatorii concursului ce face obiectul prezentului regulament va fi in data de 10 decembrie 2016; urmatoarele extrageri se vor efectua saptamanal conform acestui regulament, dupa cum urmeaza: 17 decembrie 2016, 24 decembrie 2016.

Participantii la tragerea la sorti vor fi persoanele care si-au votat candidatii favoriti din cadrul emisiunii X Factor, prin expedierea a cel putin unui SMS la 1313 valabil pentru orice retea de telefonie GSM (Vodafone, Orange si Telekom) in intervalul de timp anuntat de organizator pentru voting si au ascultat PODCAST-ul primit in mesajul de raspuns.

Numele castigatorilor vor fi postate pe site-ul xfactor.a1.ro la sectiunea Regulamente si pe wall-ul paginii de Facebook X Factor, acestea fiind pastrate pe site pana la data de 31 decembrie 2016, orele 24:00.