Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Plateste-ti online factura si Telekom te premiaza!

Campania va incepe in data de 03 august 2015 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 31 august 2015 ora 23:59:59, ora Romaniei. 

Pentru a participa la campanie si pentru a intra in tragerea la sorti de la finalul campaniei, un participant trebuie sa efectueze o tranzactie care sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii de eligibilitate:

  • reprezinta plata unei facturi aferente serviciilor de comunicatii mobile post-platite Telekom;
  • este efectuata pe site-ul telekom.ro, pe platforma de plati online Telekom;
  • este efectuata cu orice card bancar, de debit sau credit, indiferent de banca emitenta a cardului;
  • este finalizata cu succes; pentru ca o tranzactie sa fie considerata finalizata cu succes, participantul trebuie sa primeasca pe e-mail confirmarea de plata, in format electronic, de la procesatorul de plata PayU;
  • tranzactia este efectuata in perioada campaniei 3 august 2015 incepand cu ora 00:00:00 - 31 august 2015, ora 23:59:59, ora Romaniei.

Pentru a intra in Campanie si a fi inscris in tragerea la sorti, este considerat eligibil participantul care a indeplinit cumulativ toate conditiile de mai sus.

Prin tragerea la sorti efectuata la sfarsitul Campaniei, organizatorul va acorda urmatoarele premii:

La sfarsitul Campaniei va avea loc tragerea la sorti electronica in vederea identificarii participantilor castigatori si a alocarii premiilor. Tragerea la sorti va avea loc in primele 10 zile lucratoare de la incheierea campaniei.