Acest concurs a expirat în data de 2016-11-04. Vezi concursurile active aici.
Black Jackpot!

Perioada in care se va desfasura campania “Black Jackpot!” este 01 noiembrie 2016, ora 08:00 – 03 noiembrie 2016, ora 23:59. La aceasta Campanie pot participa atat persoanele fizice cat si cele juridice.

Pentru a se inscrie in campanie, participantul trebuie sa aiba cont de utilizator pe site-ul evoMAG sau in cazul in care participantul nu are cont, sa isi creeze cont utilizand formularul disponibil aici.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa plaseze o comanda pe site-ul  evoMAG de minimum 100 lei, TVA inclus, fara taxele de transport incluse si cu toate tipurile de reduceri (voucher, discount aniversar, card cadou, etc) deja aplicate. Comanda trebuie sa fie inregistrata si facturata, iar statusul acesteia sa fie “Livrata”.

Punctele vor fi incarcate automat in contul de utilizator evoMAG pe pagina campaniei. Fiecare 10 lei, TVA inclus, este achivalentul a 10 puncte, adica o singura apasare a butonului “Click” de pe pagina campaniei. Se vor lua in calcul doar sumele divizibile cu 10. (Exemplu: Valoarea comenzii este de 138 lei (TVA inclus), fara taxe de transport si cu orice tip de reducere aplicata. Numarul de puncte pe care clientul il va primi pentru respectiva comanda sunt 130, echivalentul a 13 click-uri pe pagina campaniei.)

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si nefinalizarea comenzii nu constituie participarea la campanie. Comenzile mai mici de 100 lei, TVA inclus, nu intra in campanie, implicit in tragerea la sorti.

Participantul poate plasa cate comenzi doreste de minimum 100 lei, TVA inclus, pe siteul web evoMAG pe perioada concursului.

In cazul in care castigatorul returneaza (in conformitate cu legea aplicabila) produsul/produsele achizitionate care au determinat castigarea premiului, castigatorul se obliga sa returneze organizatorului in termen de maximum 4 zile lucratoare premiul castigat. In caz contrar, organizatorul este indreptatit sa ia orice masura pentru intrarea in posesie a premiului. Comenzile anulate, modificare sau returnate duc la imposibilitatea de a mai participa la campanie pana la urmatoarea comanda plasata si confirmata de catre un agent evoMAG, punctele fiind resetate de la 0.

Pe perioada campaniei se vor acorda 3 premii, a caror valoare insumata este 5.128 Lei, TVA inclus.

Premiile constau in urmatoarele produse:

  • 1 Telefon Mobil Samsung Galaxy S7 in valoare de 3.299 Lei;
  • 1 Kit tastatura si mouse Microsoft Comfort Desktop 5050 in valoare de 329 Lei;
  • 1 Scaun Gaming DX Seat V/BENQ in valoare de 1.500 Lei.

La tragerea la sorti intra toti participantii care au cel putin 1 comanda plasata pe site-ul web  evoMAG in perioada 01 noiembrie 2016, ora 08:00 – 03 noiembrie 2016, ora 23:59, in valoare de minimum 100 lei, TVA inclus si respecta mecanismul descris de mai sus.

Castigatorii sunt extrasi o singura data pe zi, in fiecare zi pe toata perioada valabilitatii campaniei, la ore diferite avand ca premii produse cu valori diferite. Fiecare castigator este verificat de catre un reprezentant evoMAG. Castigatorii vor fi anuntati in fiecare zi (incepand cu 01 noiembrie 2016 si pana pe 03 noiembrie 2016) pe pagina campaniei impreuna cu produsele castigate, urmand ca acestea sa fie oferite castigatorilor incepand cu data de 14 noiembrie 2016.