Acest concurs a expirat în data de 2016-05-12. Vezi concursurile active aici.
Aici se alege lotul pentru Euro!

Eu sunt 12, tu ești suporter, noi toți suntem români. Dar, în primul rând, "eu sunt priceput la fotbal". Eu-știu-mai-bine. Eu-sunt-antrenor. De azi, Eu sunt Puiu!

Gazeta Sporturilor lansează azi platforma EusuntPuiu.ro, locul în care toți suporterii vor putea fi selecționerii naționalei României și își vor putea alege propriul lot pentru Euro 2016!

În următoarele 3 - 4 săptămâni, Iordănescu va trebui să hotărască numele celor 23 de fotbaliști din lotul de Franța. Iar meniul zilelor ce vin va fi format din dezbateri pasionante, discuții aprinse și controverse acide! Pentru că suntem o țară cu 20 de milioane de antrenori și fiecare crede că poate face o selecție mai bună decât "generalul nea Puiu".

Ei bine, acum totul e mai ușor pentru selecționerul din tine. GSP, cel mai relevant site de sport din onlineul românesc și extensia singurului ziar de sport din țară, lansează un proiect de anvergură pentru fanii naționalei: www.EusuntPuiu.ro, o platformă spectaculoasă și interactivă, care va arăta cât de departe sau de aproape sunt preferințele publicului din România de alegerea finală a lui Puiu Iordănescu.

Ce trebuie să faci pentru a-ţi alege lotul de Euro?

  1. Intri pe site și studiezi cele 60 de nominalizări ale redacției GSP;
  2. Îți alegi favoriții (atenție, lotul pentru Euro trebuie să aibă fix 23 de jucători!);
  3. Configurația lotului trebuie să respecte neapărat următoarea distribuție: 3 portari – 8 fundași – 8 mijlocași – 4 atacanți;
  4. Alegi sistemul de joc (variante: 4-3-3, 4-4-2, 4-2-3-1, 4-1-3-2 sau 4-1-4-1);
  5. Decizi titularii și rezervele. Jucătorii nu pot fi folosiți decât în compartimentele atribuite (de exemplu, un fundaș nu poate fi folosit ca mijlocaș);
  6. Generezi varianta finală a lotului tău și, dacă vrei, o distribui (share) pe Facebook, pentru a vedea și prietenii tăi ce alegeri ai făcut. Poate ei au alte păreri despre lot, nu? Provoacă-i!
  7. Completezi formularul de pe site și intri automat în tragerea la sorți pentru premii.

Premiile concursului constau in:

Votingul online se va desfășura în perioada 21 aprilie – 11 mai 2016.

Câștigătorii premiilor vor fi desemnați prin tragere la sorți, pe 12 mai 2016. Un user (aceeași combinatie de nume, prenume, telefon, email) poate vota o singură dată pe zi.