Acest concurs a expirat în data de 2016-03-07. Vezi concursurile active aici.
Ajuta-ne sa gasim melodiile pentru Ea!

Luna martie este aici și, odată cu aceasta, ziua de 8 martie se apropie cu pași repezi. Pe lângă florile și cadourile pe care inevitabil EA le va primi, vrem să îi dedicăm cele mai frumoase melodii, așa că te invităm să ne ajuți în crearea playlist-ului Zonga pe care să îl asculte oricând.

Caută melodia preferată de 8 martie, spune-ne printr-un comentariu cum se numește aceasta și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 vouchere de 3 luni gratuite Zonga sau marele premiu, un smartphone Utok Q5 GT, cu 6 luni de abonament Zonga și o boxă wireless Zonga incluse.

Fiecare smartphone și tabletă Android Utok beneficiază de 30 de zile gratuite de acces în Zonga, aplicația cu peste 27 de milioane de melodii ce te pot ajuta să creezi playlist-uri după bunul plac.

Zonga este cel mai mare serviciu local de muzică, lansat în 2012 de către echipa Trilulilu din dorința de a oferi tuturor românilor posibilitatea de a se bucura legal de muzica și artiștii lor favoriți, oricând și oriunde s-ar afla. Fiecare smartphone și tabletă UTOK are preinstalată aplicația Zonga, cu o lună de acces gratuit la tot catalogul de muzică. Află mai multe despre Zonga aici!

Concursul se desfășoară în perioada 1 – 6 martie 2016, playlist-ul și câștigătorii fiind anunțați pe 8 martie pe blogul Utok.