Acest concurs a expirat în data de 2015-12-03. Vezi concursurile active aici.
Castiga un smartphone.

Prin amabilitatea celor de la LG România, modelul LG G4 care se află în teste la noi se va duce la finalul perioadei de testare înspre un fericit cititor de-al nostru. Telefonul, care are câteva argumente interesante în fața competiției, este cunoscut prin carcasa spate inedită, din piele naturală. O astfel de carcasă din piele are și telefonul nostru, pe lângă versiunea standard, din plastic.

Pentru a putea participa la acest concurs, este nevoie să fiți fanul paginii de Facebook Mobzine România, să dați share la postul de Facebook care anunță concursul și să ne răspundeți printr-un comentariu pe site, la o întrebare simplă, al cărei răspuns poate fi găsit aici: care este premiera, caracteristica inedită, pe care o aduce camera de pe LG G4?

Concursul durează până pe 2 decembrie 2015 (ora 23:59), iar câștigătorul său, desemnat prin tragere la sorți, va fi anunțat pe site până pe 5 decembrie 2015. Atenție! Câștigătorul își va confirma datele personale pentru recepția premiului obligatoriu de la adresa de mail folosită pentru comentariul (răspunsul la întrebare).