Acest concurs a expirat în data de 2016-10-01. Vezi concursurile active aici.
Sala de concerte e unde vreau eu!

Cu Orange TV Go, asculți muzica preferată oriunde ai fi. În lunile august și septembrie ai acces gratuit la canalele Mezzo și Mezzo Live HD, iar dacă urmărești cele două canale prin Orange TV Go, poți câștiga prin tragere la sorți un sistem audio de la Sony, în valoare de 1.833 lei (TVA inclus).

Ce trebuie să faci:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau descarcă aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă din App Store sau Google Play.
  • Conectează-te folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange și urmărește gratuit canalele Mezzo ș Mezzo Live HD în perioada 1 august - 30 septembrie. Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici.

Traficul de date corespunzător accesării site-ului tvgo.orange.ro va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Premiul oferit de organizator participantului desemnat castigator al promotiei in urma tragerii la sorti este un sistem audio SONY HT-CT780 in valore de 1.833 RON (TVA inclus).

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiului se va realiza in data de 10 octombrie 2016, la sediul organizatorului si se va face prin metode electronice, fara posibilitatea interventiei umane in algoritmul de selectare a castigatorului, in fata unei comisii formate din trei persoane desemnate de organizator. 

Promotia se desfasoara in perioada 1 august – 30 septembrie 2016.