Acest concurs a expirat în data de 2016-07-05. Vezi concursurile active aici.
Simte ritmul verii Fantastice!

Campania promotionala va avea loc in perioada 01.06.2016 - 04.07.2016, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Cora.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele din gama FA (cu exceptia FA sapun solid), disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele Cora, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, cel putin unul dintre produsele participante si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primita, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in completarea urmatoarelor informatii pe site-ul oficial al campaniei: numarul bonului fiscal / facturii fiscale primit/ primita in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, numele magazinului si numarul de telefon.

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea a cel putin unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 1 x Sistem audio 5.1
  • 3 x Ipod Nano 16gb
  • 5 x Invitatii pentru 2 persoane la cel mai renumit festival de muzica din Romania

Acordarea tuturor premiilor se va face prin tragere la sorti, care va avea loc in data de 14.03.2016. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide receptionate in perioada campaniei, respectiv 01.06.2016 – 04.07.2016.