Acest concurs a expirat în data de 2016-07-12. Vezi concursurile active aici.
Vedetele de la EURO 2016 joaca pentru tine!

Vedetele de la EURO 2016 joacă pentru tine! Ibrahimovici, Ronaldo, Iniesta sau Pogba pot fi ai tăi în Eurofantastic, un joc virtual de 5 stele lansat de GSP cu ocazia turneului final din Franța.

Extrem de dinamic și de spectaculos, jocul se desfășoară în 19 etape, așa că va trebui să fii mereu pe fază și să alegi cei mai potriviți jucători înaintea fiecărei runde, pentru a aduna puncte și a crește în clasament! Vor conta notele din Gazetă, dar și performanțele individuale ale fotbaliștilor (minute jucate, goluri marcate etc), iar căpitanul pe care îl alegi va puncta dublu!

ATENȚIE! Îți poți face lotul doar cu jucătorii eligibili pentru etapa respectivă, în limita unui buget de 300 de milioane de euro virtuali. Dar îți poți crește bugetul cu 10% dacă urmărești clipurile din site!

Primii 3 clasați din fiecare etapă vor fi recomensați. Premiile de etapă sunt:

  • un parfum Calvin Klein, Guess, Hugo Boss sau Chopard
  • o minge de fotbal Kipsta
  • un ceas din colecția Military Edition 2016

Cei mai buni manageri din EuroFantastic, aceia care vor conduce clasamentul general la finalul turneului, vor avea un alt set de premii atractive:

  • Locul 1: Sistem Home Cinema 5.1 cu DVD Sony
  • Locul 2: Dronă OZN Spider cu camera HD
  • Locul 3: Aparat ras electric Philips

Pentru prima etapă a jocului va trebui să îți selectezi cei 15 jucători din meciurile Franța - România, Albania - Elveția, Țara Galilor - Slovacia și Anglia - Rusia.

Succes în Eurofantastic! Premiile te așteaptă!