Acest concurs a expirat în data de 2017-03-01. Vezi concursurile active aici.
Imbunatateste-ti relația cu o portie de romantism, castigand cadoul ideal de Sf. Valentin!

In aceasta luna va propunem concursul destinat zilei indragostitilor de Sf. Valentin.

Cadoul minunat pentru femeia inimii tale poate fi acest set de bijuterii fine Fossil sosit din atelierele renumitului brand American, care reusesc sa adauge la produsele lor un dram de clasic american si multa eleganta. Oferiti iubitei alese acest ceas cu bratara din piele fina, cu un design minimalist care surprinde feminitatea luxurianta. Mai mult, ceasul este completat de bratari subtiri si elegante decorate cu pietricele in forma de inimioara, fermecatoare. Pentru a castiga este suficient sa participati si sa va incercati norocul.

Regulile sunt ca intotdeauna simple, trebuie doar sa selectati raspunsul corect, completati un chestionar scurt, si apoi ramane doar sa asteptam si sa vedem daca sunteti persoana care se poate lauda cu set de bijuterii fine Fossil !

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda premiul urmator:

  • un set de bijuterii Fossil

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.03.2017. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.02.2017 pina la 28.02.2017.