Acest concurs a expirat în data de 2016-05-01. Vezi concursurile active aici.
Vine, vine primavara si in bucataria ta!

Promotia "Primavara Spornica" va incepe pe data de 11 martie 2016, ora 00:00:00 si va dura pana la 30 aprilie 2016, ora 23:59:59. 

Produse participante sunt urmatoarele produse comercializate de catre organizator pe piata din Romania pe care sunt aplicate codurile sau etichetele autocolante unice participa la promotie: 

  • Mix ulei din floarea-soarelui Spornic La Foc Mare in ambalaj de 1L
  • Ulei din floarea-soarelui Spornic La Toate in ambalaj de 1L
  • Ulei din floarea-soarelui Spornic Premium in ambalaj de 1L 

Sticlele de ulei Spornic participante la promotie sunt disponibile in limita stocului existent.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant si sa inscrie codul alfanumeric, in perioada campaniei, prin SMS la numarul scurt 1824 (numar cu tarif de 0.05 Euro + TVA /SMS, disponibil in retelele Orange, Telekom Mobile si Vodafone), prin intermediul site-ului promotiei www.PrimavaraSpornica.ro, sau prin intermediul aplicatiei de Facebook "Primavara Spornica".

Pentru a intra in posesia premiului, in caz de castig, participantii sunt obligati sa pastreze in original ambalajele promotionale ce contin codul alfanumeric inscris in campanie si desemnat castigator si bonul fiscal ce dovedeste achizitia produsului participant.

In cadrul promotiei, vor fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • Premii zilnice: pe toata durata promotiei, in total 51 de premii, fiecare constand intr-un bax de ulei Spornic (6 sticle a cate 1 litru de ulei) si un sort de bucatarie personalizat.
  • Premii saptamanale: pe toata durata promotiei, in total 6 premii, fiecare constand intr-un bax de ulei Spornic (6 sticle a cate 1 litru de ulei) si un set de 10 piese Tefal Uno Inox (oala inalta 22 cm, cratita 16 cm, oala 18 cm, oala 20 cm, 5 capace)
  • Premiul cel mare: la finalul promotiei, se va acorda, prin tragere la sorti, un premiu constand intr-un set de electrocasnice, cu valoarea totala de 10.000 lei (taxele sunt incluse)

Premii zilnice si saptamanale se vor acorda pe baza tragerii la sorti electronice saptamanale, prin intermediul site-ului random.org, in prezenta unui notar public. La extragerea saptamanala participa toate codurile inscrise in saptamana anterioara tragerii la sorti, incepand cu prima zi a saptamanii, ora 00:00:00 pana in ultima zi a saptamanii, duminica ora 23:59:59.

Premiul cel mare se va acorda in baza extragerii electronice din data de 6 mai 2016, care va avea loc in prezenta unui notar public. La extragerea finala participa toate codurile inscrise in promotie, indiferent de maniera de inscriere (SMS, Website, Facebook) in perioada 11 martie 2016, ora 00:00:00 – 30 aprilie 2016 ora 23:59:59.