Acest concurs a expirat în data de 2016-05-23. Vezi concursurile active aici.
Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca prietenii de la Gerovital s-au gandit sa-ti faca o surpriza.

Vara se apropie cu pasi repezi, asa ca prietenii de la Gerovital s-au gandit sa-ti faca o surpriza.

Farmec anunta lansarea noii game de produse Gerovital SUN intr-o varianta modernizata si extinsa. Noua linie a fost conceputa pentru a raspunde necesitatilor de protectie impotriva radiatiilor nocive ale soarelui, atat in timpul expunerii cat si dupa aceea. In noua gama vei gasi uleiuri, lotiuni, emulsii, creme, geluri si autobronzante, acestea din urma putand fi utilizate ca alternativa la soare sau dupa expunere, pentru mentinerea si intensificarea bronzului.

Elementul de noutate absoluta in gama il reprezinta lotiunea Men Care, produsul pentru barbati creat special pentru pielea lor, asigurandu-le un bronz frumos si uniform in acelasi timp.

Produsele Gerovital SUN contin ingrediente populare, recunoscute de catre consumatori pentru proprietatile lor de a ajuta la obtinerea bronzului rapid, frumos si uniform: ulei de masline, ulei de galbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc.  De asemenea, acestea sunt apreciate pentru proprietatile antioxidante, hidratante si vitaminizante.

Pentru ca vrem sa fii protejata intreaga vara, punem la bataie, alaturi de prietenii de la Gerovital, cinci seturi ce contin urmatoarele produse:

  • 1 lotiune spray 3 in 1 dupa plaja
  • 1 crema fata nuantatoare SPF 50
  • 1 lotiune protectie solara Men Care SPF 20

Daca vrei sa participi la concurs, intra AICI, descopera care este produsul tau preferat din gama Gerovital SUN, apoi lasa-ne link-ul in comentarii, mai jos.

Concursul se desfasoara in perioada 16 - 22 mai 2016, urmand ca pe 23 mai 2016 sa alegem cele cinci castigatoare prin tragere la sorti.

Premiile vor fi livrate pana la sfarsitul lunii iunie 2016.