Acest concurs a expirat în data de 2014-08-26. Vezi concursurile active aici.
Castiga un sejur pentru doua persoane in insula Kos din Grecia!

Campania promotionala "Carti citesti, in Kos calatoresti" este organizata in perioada 15 iulie - 25 august 2014. Inscrierea in tombola se face pana la data de 20 august 2014, iar extragerea si desemnarea castigatorului pe 25 august 2014.

Pentru a beneficia de premiu (o excursie pentru doua persoane in insula Kos, Grecia), fiecare participant trebuie sa achizitioneze cel putin o carte de la standurile editurii Litera, numite Bookstop-uri. Acestea sunt in numar de 25 si se afla in Bucuresti si tara. Lista lor completa este disponibila online aici.

Fiecare carte achizitionata inseamna o sansa de castig - numarul de inscrieri in tombola pentru fiecare persoana in parte este echivalent cu numarul de carti achizitionate.

Campania promotionala are ca scop promovarea si incurajarea lecturii. In cadrul acestei campanii promotionale, nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiului sau schimbarea acestuia.

Premiul oferit consta intr-un sejur in insula Kos, Grecia, pentru doua perroane. Pachetul pentru doua persoane este in valoare de 886 euro.

Premiul oferit se acorda prin tragere Ia sorti in data de 25 august 2014, doar in momentul indeplinirii conditiilor principale de inscriere in promotie de catre participant: achizitionarea cel putin a unei carti de la unul dintre Bookstop-urile Litera si acordul de a-si oferi datele personale.