Acest concurs a expirat în data de 2016-05-21. Vezi concursurile active aici.
Primavara ofertelor speciale la Evenimentul zilei si Capital!

Campania se desfasoara in perioada 28 martie 2016 - 20 mai 2016 pe intreg teritoriul Romaniei.

In Evenimentul zilei si Capital va apare tiparit in interiorul publicatiei talonul de abonament pe pagina dedicata promovarii campaniei de abonamente, in cel putin 16 editii in Evenimentul zilei si 4 editii in Capital, pe tot tirajul.

Participa la tragerea la sorti cu premii in cadrul campaniei “Primavara ofertelor speciale la Evenimentul zilei si Capital” abonatii care au efectuat plata abonamentului in contul Editurii Evenimentul si Capital, IBAN: RO61 INGB 0001 0082 1066 8910, deschis la ING Bank, Sucursala Bucuresti, cod fiscal RO26434909.

Abonatii care efectueaza plata prin intermediul Postei Romane sau prin intermediul Firmelor de distributie nu beneficiaza de aceasta oferta.

Pentru a participa la aceasta campanie, cititorul trebuie sa completeze talonul de abonament cu datele de identificare si sa il expedieze impreuna cu copia dupa dovada platii abonamentului. Se trimite un singur talon completat pentru un abonament platit.

Efectuarea platii se face pana la data de 20 a lunii pentru ca livrarea abonamentului sa se faca incepand din luna urmatoare.

Abonamentul la Evenimentul zilei si/sau Capital include in pret si distributia ziarului la adresa indicata de abonat. Livrarea se face incepand cu data de 1 a lunii de catre Posta Romana, la adresa indicata de abonat. Adresa de livrare poate fi modificata pe parcursul derularii abonamentului. La solicitarea abonatului, transmisa pana la data de 20 a lunii, modificarea va fi operabila incepand cu data de 1 a lunii urmatoare.  Abonamentele pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Premiilel oferite prin tragere la sorti sunt:

Tragerea la sorti va avea loc marti 7 iunie 2016. Lista castigatorilor va fi publicata in cotidianul Evenimentul Zilei, pe evz.ro, in revista Capital, pe capital.ro din luni 13 iunie 2016.